LIFESTYLE

Rona Hartner l-a iertat pe fostul soț, dar nu se întoarce el: `Nu că nu mai cred în persoana respectivă, dar nu mai cred în relația cu ea`!

Rona Hartner a divorțat de soțul ei, Herve Camilleri, în 2021, după trei ani de mariaj. Motivul nu l-a spus chiar imediat, încercând să invoce diverse nepotriviri de caracter, ba chiar o prea mare dragoste.

Într-un final, însă, probabil când rănile s-au mai cicatrizat, Rona a recunoscut. S-au despărțit fiindcă fostul partener de viață era cu gândul tot la fosta soție. N-a ținut însă ranchiuna și la un an de la divorț, actrița și-a iertat fostul soț. „Între mine și Herve a rămas o relație de prietenie și tandrețe foarte mare. Nu mă mai pot întoarce la el! În momentul în care am făcut pasul unui divorț nu mă mai pot întoarce. Asta este clar! Rămâne o persoană dragă mie ca să zic așa.

Nu am niciun fel de sentiment de ură sau altceva față de fostul soț sau de primul soț. Îi apreciez pentru ceea ce sunt, încerc să fiu empatică și să înțeleg ceea ce simt și ei, dar dacă am divorțat, eu chiar nu mai cred în acea relație.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Adică nu că nu mai cred în persoana respectivă, persoana respectivă poate să mă surprindă mâine – poimâine. Poate să fie o surpriză extraordinară și continuă. Mai exact fiecare dintre ei poate să fie <wow>, însă în relația cu ei nu mai cred. Așa că nu m-aș mai împăca cu fostul.”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!.

„Da, mai cred în iubire și în aceste valori. Nicio secundă nu mă gândesc la o relație superficială sau la o relație doar de cuplu. Oricât de complicate sunt divorțurile totuși mi se pare că numai prin căsătorie spui <da> cu adevărat unei persoane.

Am stat zece ani singură, m-am căsătorit, poate nu a fost o alegere bună. Sunt de un an și jumătate singură și nu mi se pare un impediment. Am ce face, mă refugiez în muncă. Momentan nu am găsit persoana potrivită. Am foarte mulți prieteni, ies peste tot. Mulțumesc lui Dumnezeu!”, a declarat Rona Hartner, pentru Click!

 

 

 

 

Comentarii: