NUTRITIE

Secretul unui orez delicios: Ce să adaugi în preparat pentru un gust desăvârșit

thespruceeats.com

Secretul unui orez delicios: Ce să adaugi în preparat pentru un gust desăvârșit. Orice gospodină își dorește să gătească orez sfărâmicios și gustos. Dar, din păcate, rezultatul nu este uneori așa. În acest caz, gospodinele experimentate se bazează pe un singur truc.

Datorită acestuia, ele pregătesc întotdeauna o garnitură sfărâmicioasă și gustoasă. Secretul orezului sfărâmicios Orice cereale vor deveni mai gustoase și mai aromate dacă adăugați puțin ulei după ce le gătiți. Orezul în acest caz nu face excepție.

CITEȘTE ȘI: Mănânci și slăbești: Metoda de gătire prin care orezul pierde 60% din calorii

Secretul unui orez delicios: Cel mai bun ulei

După cum notează bucătarii, dacă orezul va fi servit cu un fel de mâncare cu sos, atunci cel mai bine este să adăugați ulei după ce l-ați gătit. Este important să nu se exagereze.

Pentru o cană de orez, 50 de grame de unt vor fi suficiente. Acest lucru înseamnă că pentru un kilogram de cereale ar trebui folosit un pachet de 250 de grame de ulei.

Dacă orezul va fi servit ca o garnitură independentă, atunci uleiul necesar pentru o ceașcă de orez este de aproximativ 30-40 g.

CITEȘTE ȘI: Apa în care ai fiert orezul, mai valoroasă decât îți imaginezi: Efectul pe care îl are asupra organismului

Dacă orezul va fi servit ca garnitură alături de legume, atunci uleiul de măsline sau de susan sunt ideale.

Pentru carne sau pește, este mai bine să alegeți uleiul de floarea-soarelui, potrivit actualno.com.

Comentarii: