SANATATE

Semnele din naștere: De ce apar și ce spune poziția lor pe corp despre personalitatea ta

Conform oamenilor de ştiinţă, semnele din naştere apar pe corpurile noastre din cauza unui exces de melanină produs în corpul bebeluşului în timpul petrecut în pântecul mamei.

În mod normal, semnele din naştere nu ne afectează în niciun fel sănătatea, însă se presupune că ele pot fi folosite pentru a prezice norocul, alegerile de viaţă sau personalitatea fiecăruia.

Iată ce poate spune semnul tău din naştere despre tine, în funcţie de unde este poziţionat, potrivit One.ro:

În apropierea buzelor

Daca ai un semn din nastere pozitionat in partea de sus a buzelor, este foarte probabil ca cei din jur sa te perceapa ca fiind o persoana directa sau chiar aspra. Cand vine vorba despre opiniile personale, ai tendinta sa nu renunti prea usor la ele, iar acest lucru poate duce la conflicte.

CITEȘTE ȘI: Veşti imense pentru amatorii de cafea: O adevărată minune pentru creier

Ce trebuie să faci pentru a avea o viaţă sănătoasă: Specialiştii ne spun totul

Pe obrazul stang

Daca te-ai nascut cu un semn din nastere pe obrazul stang poate fi un semn ca te poti confrunta de-a lungul vietii cu probleme financiare. Nu trebuie sa te ingrijorezi insa, acest semn simbolizeaza si puterea de caracter, asa ca o sa faci fata cu bine situatiilor mai dificile.

Pe obrazul drept

Despre oamenii cu semne din nastere pe obrazul drept se spune ca sunt foarte pasionali, ambitiosi si mereu in cautare de provocari noi.

CITEȘTE ȘI: Ţi-e frică de dentist? Iată ce trebuie să faci înainte de vizita la stomatolog

Specialiştii sunt în alertă: Tratamentele medicamentoase, extrem de PERICULOASE pentru sănătatea orală

In zona abdomenului

Daca semnul tau din nastere se afla in apropierea buricului, inseamna ca esti genul de persoana impacata cu sine, care evita orice fel de conflict. Iti place sa te distrezi si sa ai langa tine oameni pozitivi.

Pe spate

Oamenii cu semne din nastere aflate pe spate sunt cunoscuti ca fiind onesti si integri. Ei se feresc sa ascunda lucruri de cei din jur, chiar daca uneori pot fi deranjante.

Comentarii: