LIFESTYLE NUTRITIE

Sfaturi de neocolit pentru bărbaţi: Ce trebuie să consumi pentru a nu-ţi mai deranja partenera

Foto: Pinterest.com

Sfaturi extrem de importante şi de neocolit pentru bărbaţi. Ce trebuie să faci pentru a nu-ţi mai deranja partenera? Îţi spunem noi.

 

Una din cele mai neplăcute probleme care se răsfrânge și asupra relației de cuplu, sforăitul, poate fi ameliorat cu ajutorul câtorva alimente.

 

Sforăitul este mai frecvent în rândul bărbaţilor, a persoanelor supraponderale şi se amplifică o dată cu vârsta. Această neplăcereapare atunci când există o obstrucţie în calea fluxului de aer în zona din spatele nasului şi a gurii, unde partea superioară a faringelui şi baza limbii se întâlnes cu vălul palatin şi omuşorul (lueta). Aici există ţesuturi moi care sub efectul greutăţii pot coborî, blocând parţial circulaţia aerului. Când aceste structuri încep să vibreze, apare sforăitul.

De ce bărbații ÎNȘALĂ chiar și femeile pe care le iubesc

Lucrurile pe care DOAR bărbații îndrăgostiți le fac în DORMITOR

Dacă ai încercat toate produsele din farmacie ce îți garantau că te vor scăpa de problema sforăitului, și nu ai obținut rezultatul pe care îl vroiai, acum poți să încerci să ameliorezi această problemă apelând la natură și la remediile ei.

Folosește cardamon

Deși este unul dintre cele mai scumpe condimente, cardamonul îți oferă adevărate beneficii, fiind util în tratarea infecțiilor gingivale, în tuberculoza, inflamarea pleoapelor, în tratarea tulburărilor digestive.

Efectele adverse ale medicamentelor asupra vieții sexuale: Cum influențează erecția

DE CE au fost RETRASE de pe piață, în ultimul an de zile, PESTE 600 de medicamente

Știi care sunt CELE MAI PERICULOASE medicamente pentru corpul uman?

În plus, cardamonul este un excelent decongestionant și are un rol important în eliminarea pietrelor atât de la bilă cât și de la rinichi.

Modalitatea cea mai facilă de a-l folosi este să îl adaugi în cafea, sau la orice alt preparat culinar la care ai nevoie de un gust intens.

Menta, antiseptic natural

Una dintre cele mai folosite plante pentru ceai, care se bucură de un efect anetezic și antiseptic foarte bun. Însă ceea ce probabil nu știai despre mentă este că îți poate fi de un real folos în a combate neplăcerile legate de sforăit.

De ce medicamentele NU ACŢIONEAZĂ la fel, la femei și la bărbaţi

Astfel că este necesar să consumi 2 căni de ceai de mentă pe zi, neîndulcit, mai ales înainte de culcare.

Poți să apelezi la uleiul esențial de mentă, pe care poți să îl pui într-un recipient de aromoterapie și de asemenea poți să faci gargară cu el, 2-3 picături într-un pahar cu apă, seara după ce te-ai spălat pe dinți.

Uleiul de măsline

Deja știi cât de bun, sănătos și util este uleil de măsline. Are o gamă extrem de largă de folosire. Atunci nu ar trebui să te surprindă nici faptul că îți poate fi util în a rezolva problema somnului gălăgios.

Nu ai nevoie decât de un pahar cu apă în care să adaugi o linguriță de miere de albine naturală, una de ulei de măsline și 2-3 centimetri de ghimbir ras proaspăt, conform click.ro. Amestecă bine ingredientele, și consumă băutura cu 30 de minute înainte de a merge la somn.

Comentarii: