SANATATE

Sfaturi importante ale specialiştilor: Cum putem descoperi mai multe boli grave

Foto: Pinterest.com

Sfaturi extrem de importante ale specialiştilor. Cum putem descoperi singuri mai multe boli grave? Vă spunem noi.

 

Este cunoscut faptul că atât palmele, cât şi tălpile îţi pot oferi indicii preţioase în legătură cu starea de sănătate a corpului tău. Aceasta deoarece, din punct de vedere reflexogen, la nivelul lor se regăsesc terminaţii nervoase ale organelor.

 

În palmele tale nu se poate citi doar viitorul cum susţin anumite persoane cu har, ci şi starea de sănătate. Uitându-te cu atenţie atât la palme cât şi la unghii vei putea să şti din timp ce anume nu funcţionează corespunzător în corpul tău.

Stresul se citeşte în palme

Sigur ţi s-a întâmplat şi ţie să treci prin perioade mai stresante. În cazul în care acestea se prelungesc sau starea de anxietate nu este tratată corespunzător, palmele au tedinţa de a transpira. Şi asta deoarece temperatura lor creşte.

Dacă nu ai de-a face cu o perioadă agitată şi observi că ai palmele umede în marea majoritate a timpului, atunci verifică la medic activitatea glandei tiroide, conform adevarul.ro. Aceasta ar putea fi hiperactivă.

Când tiroida nu funcţionează corespunzător, este posibil să te confrunţi şi cu o pierdere bruscă de greutate. Învaţă să îţi citeşti corpul şi nu lăsa problemele să se agraveze.

Comentarii: