LIFESTYLE

ȘOCANT! Fotografia care a înconjurat internetul. Ce a putut să posteze pe rețeaua de socializare!

 

În mod normal, nu există foarte multe lucruri mai atrăgătoare decât rememorarea amintirilor din copilărie, fiecare dintre noi privind albumele sau folderele cu imagini din copilăria noastră sau a copiilor noștri.

Fotografia unui tată și a fiului său a făcut însă furori pe rețelele de socializare, după ce fiul a încercat să actualizeze, cu ajutorul unui program, o fotografie din copilărie în care făcea baie împreună cu tatăl său.  Rezultatul nu a fost însă cel scontat! informează The Sun.

Print screen FB

Horoscop luna MAI 2017: suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole

Care este SECRETUL unei vieți sexuale împlinite

Împătimit al CANDY CRUSH? Iată cum poți purta jocul preferat!

Continuarea serialului „Game of Thrones” este în PERICOL / Hollywood

Tyler Walker, din Oregon, a postat pe contul său o fotografie, în care acesta este scăldat de tatăl său, alături de imaginea editată, actualizată cu ajutorului unui program, a celor doi, fotografia fiind însoțită de un comentariu prin care se dorea evocarea momentelor frumoase din copilărie ”Amândoi am mai crescut puțin…”

Imaginea cu bărbatul gol, cocoțat deasupra tatălui său, în cadă, nu a avut, așa cum este și firesc, efectul scontat de Tyler, dimpotrivă!

Fotografia a devenit imediat virală, fiind share-uită de peste 60.ooo de oameni. Comentariile au fost, de asemenea, pe măsură.

Comentarii: