LIFESTYLE

Continuarea serialului „Game of Thrones” este în PERICOL / Hollywood

 

O grevă a scenariştilor de la Hollywood ar putea duce la oprirea producţiilor tuturor programelor de televiziune din SUA care se bazează pe scenarii, precum sezonul final al „Game of Thrones”, dar şi serialele „The Walking Dead” sau „American Horror Story”, relatează The Telegraph.

Dacă nu se ajunge la un acord între Asociaţia Scenariştilor din America (Writers Guild of America) şi Alianţa Producătorilor de Filme şi Programelor de Televiziune (Alliance of Motion Picture and Television Producers) înainte de 1 mai, producţiile tuturor programelor de televiziune americane din SUA care au la bază scenarii, dar şi a emisiunilor de seară, vor fi oprite imediat, fapt ce ar putea pune în pericol seriale precum „Game of Thrones” şi „The Walking Dead”.

Super-alimente DE SEZON/ Topesc kilogramele, regenerează ficatul și întăresc sistemul imunitar

Ochelarii de soare în 2017. Vezi ce modele preferă vedetele

Top 10 cele mai frumoase femei din lume din ultimii 15 ani! Câştigătoarea din 2017

În prezent, există mai multe emisiuni şi mai mult conţinut original decât oricând, dar vechile reguli, făcute înainte de dezvoltarea spectaculoasă a serviciilor de streaming, duc la pierderi financiare pentru scenarişti. Alături de episoade mai scurte (de la 8 la 13 episoade, în comparaţie cu standardul anterior de 22 de episoade, când a fost definită mare parte a regulilor), există ferestre foarte mari între sezoanele emisiunilor americane de televiziune, uneori chiar pauze de un an, ceea ce creează probleme financiare scenariştilor.

În plus, contractele stipulează ca scenariştii serialelor nu au voie să lucreze la alte producţii TV, chiar dacă jobul lor primar este amânat, rezultând în pierderi financiare. De asemenea, scenariştii îşi doresc şi pachete de asigurări de sănătate mai bune.

La ce se gândesc bărbații în timpul sexului

La vârsta de 60 de ani, o româncă a devenit manechin la Paris!

Ce mănâncă fotomodelele: DIETA ÎNGERILOR de la Victoria’s Secret

În această săptămână, Organizaţia Writers Guild a acordat permisiunea de a organiza o grevă dacă producătorii nu sunt de acord să negocieze, ceea ce înseamnă că emisiunile care se află în prezent în producţie, precum The Walking Dead, American Horror Story şi Star Trek: Discovery, sau emisiuni care urmează să intre în curând în producţie precum Game of Thrones, ar putea fi amânate până se ajunge la un acord.

Producţia la următorul sezon al Game of Thrones, cel de-al 7-lea, programat să începă în iulie, a fost deja finalizată, dar o grevă ar putea afecta scrierea scenariului celui de-al 8-lea sezon, şi cel din urmă, programată să înceapă înainte de filmările din luna septembrie.

Cu toate acestea, se crede că greva nu va avea loc pentru că în prezent reprezintă un risc major pentru Hollywood , mai grav decât era în 2007, când Writers Guild a avut permisiunea să intre în grevă. Greva din 2007 a cauzat pierderi majore industriei de divertisment, aproximativ 1,5 miliarde de dolari, şi a dus la o scădere drastică a numărului de episoade ale emisiunilor care au fost difuzate în perioada sezonului 2007-2008 de televiziune din SUA.

Ce calități are femeia respectată de toți bărbații

Principalele boli din cauza cărora te îngrași necontrolat

La 49 de ani, Pamela Anderson a pozat aproape goală pentru un band de lenjerie intimă/ FOTO

La acea dată, Alianţa producătorilor avea un atu: publicul era de acord să se uite la redifuzări, iar emisiunile tip reality show (care nu solicită scenarişti) puteau lua cu uşurinţă locul emisiunilor TV care se bazau pe scenarii.

Astăzi, când publicul are mult mai multe opţiuni în privinţa programelor de televiziune, iar popularitatea reality show-urilor a scăzut, producătorii americani de televiziune sunt puşi în faţa unor riscuri mai mari.

Comentarii: