REVIEW

Trucuri în gospodărie: Regula de două minute care te ajută să păstrezi casa curată

realsimple.com

Sunt multe lucruri pe care le poti face in doua minute sau mai putin si tocmai aceasta este premisa Regulii celor doua minute care se aplica perfect atunci cand vine vorba de rezolvarea treburilor casnice.

Ce presupune regula celor doua minute?

Punerea in practica a regulii celor doua minute este cea mai scurta cale de a nu mai amana si, desi se aplica in principal in domeniul curateniei casnice, poate fi aplicata si in alte activitati ale vietii de zi cu zi, potrivit acasa.ro.

CITEȘTE ȘI: Ce poți adăuga în mașina de spălat, în afară de detergent de rufe: Ingredinetele secrete care măresc puterea de curățare a detergentului

Aceasta metoda spune ca, daca o sarcina poate fi indeplinita in doua minute sau mai putin, nu amanati, ci faceti-o si taiati-o de pe lista de lucruri de facut.

Acestea sunt lucruri simple care, atunci cand se aduna, provoaca adevarate dureri de cap. Daca va ocupati de curatenie si de ordine doar in weekend, curatenia va parea o misiune imposibila.

Si iata cateva dintre activitatile care se incadreaza in aceasta categorie:

  • Ridicarea si scoaterea gunoiului in strada
  • Spalarea unui pahar sau a unei farfurii (sau a ambelor)
  • Aranjarea patului
  • Separarea deseurilor organice de cele anorganice
  • Spalatul rufelor
  • Daca va ocupati de aceste mici treburi, veti avea mai mult spatiu pentru a va planifica o dupa-amiaza distractiva cu copiii de exemplu.

CITEȘTE ȘI: Obiceiurile care te sabotează, fără să îți dai seama: Creează un aspect neîngrijit, oricât de mult ai face curat în casă

Comentarii: