REVIEW

Trucuri în gospodărie: Un servețel umed alături de rufe, în mașina de spălat, are beneficiii neașteptate

nbcnews.com

O persoană obișnuită petrece aproximativ 4 ore pe săptămână spălând rufe. În timp ce mașinile de spălat moderne fac cea mai mare parte a lucrului, putem îmbunătăți semnificativ rezultatul spălării și putem economisi mult timp cu un singur truc simplu.

Această metodă va fi cu siguranță utilă dacă aveți animale de companie sau dețineți o mulțime de haine întunecate. Introduceți doar o șervețelă umedă în mașina de spălat înainte de a vă înfunda hainele în interior și veți vedea ce se va întâmpla.

Gata cu scame pe haine

Șervețelele umede ajută la îndepărtarea scamelor și a părului de pe haine. Acționează ca un absorbant care curăță bucăți mici de țesătură, blană și păr. Toate aceste particule ajung pe șervețelele umede și, ca urmare, hainele arată mult mai curate și nu trebuie să colectați singur aceste resturi de pe haine, potrivit brightside.me.

CITEȘTE ȘI: Ce se întâmplă în plămâni atunci când usuci rufele în casă

Cum se procedează

Nu puneți mai mult de 3 șervețele umede în mașina de spălat. Când tamburul începe să se rotească, șervețelele se vor amesteca cu haine și vor colecta părul și blana. Ar trebui să utilizați șervețele umede noi pentru fiecare spălare pentru a putea vedea rezultatele satisfăcătoare.

Asigurați-vă că șervețelele sunt suficient de dense

Șervețelele umede trebuie să fie suficient de puternice pentru a nu se rupe în interiorul mașinii. Încercați să le rupeți în benzi. Dacă abia reușiți, aceste șervețele umede sunt perfecte.

Șervețelele de hârtie și țesături nu vor funcționa

Nu încercați să înlocuiți șervețelele umede cu hârtie sau țesătură. Cele din hârtie nu sunt suficient de ferme, așa că veți ajunge să curățați bucăți mici de hârtie de pe haine. Șervețelele din stofă nu vor face nici trucul și nici nu veți vedea rezultatele dorite.

CITEȘTE ȘI: Calitățile nebănuite ale aspirinei: Ce se întâmplă cu calitatea rufelor dacă pui o aspirină la fiecare ciclu de spălare

Nu uitați să scăpați de miros

Dacă nu doriți ca hainele dvs. să absoarbă parfumul șervețelelor umede, alegeți un produs antibacterian sau fără parfum. De asemenea, puteți adăuga ceva balsam pentru a scăpa de miros.

Comentarii: