FRUMUSETE NUTRITIE

Usturoi, pui și încă 4 produse care îți vor netezi ridurile de pe față și îți vor face pielea să strălucească

stackumbrella.com

Usturoi, pui și încă 4 produse care îți vor netezi ridurile de pe față și îți vor face pielea să strălucească. Pe măsură ce pielea îmbătrânește, observăm că devine mai palidă, apar ridurile, iar tenul nu este nici el plăcut.

Bineînțeles, procedurile cosmetice, precum și îngrijirea adecvată, vă vor ajuta să arătați mai bine. Nu fiți siguri în ceea ce privește sportul, viața de zi cu zi și dieta.

Potrivit Dr. Davey Riley , cele mai bune produse de înfrumusețare sunt cele care asigură o producție optimă de colagen. Este o proteină fibrilară, baza și materialul de construcție al organismului, care asigură rezistența și elasticitatea tuturor țesuturilor conjunctive din oasele umane, tendoanele, cartilajele, ligamentele.

CITEȘTE ȘI: Condimentul care poate fi folosit ca mască de față pentru a regenera tenul: Se găsește în orice gospodărie

În plus, colagenul este elementul constitutiv al organelor interne și al pereților vasculari, precum și al pielii, părului și unghiilor. Cea mai ușoară și în același timp fiabilă modalitate de a crește nivelul de colagen din organism este pur și simplu schimbarea dietei.

Expertul a întocmit o listă de produse care vor fi benefice pentru frumusețea ta.

Usturoi, pui și încă 4 produse care îți vor netezi ridurile de pe față și îți vor face pielea să strălucească

Puiul

Aminoacizii și mineralele pe care le obții din această carne sunt ideale pentru o producție eficientă de colagen în organism. Peptidele de colagen din oase de pui pot fi folosite ca o componentă alimentară funcțională anti-îmbătrânire. Supa din oase de pui va fi, de asemenea, de ajutor.

Apropo, pulpele de pui sunt deosebit de bogate în colagen, deoarece această parte a corpului este formată în mare parte din cartilaje.

Fructe de pădure

Sezonul căpșunilor, zmeurei, zmeurei, coacăzelor și coacăzelor negre este chiar după colț, dar puteți cumpăra și fructe de pădure congelate. Până la urmă, aproape fiecare tip conține o mulțime de antioxidanți utili, precum și vitamina C – ceea ce pielea nu are nevoie pentru frumusețe și strălucire.

Adăugați fructe de pădure la fulgi de ovăz, iaurt natural sau pur și simplu mâncați – acesta este, de asemenea, un înlocuitor excelent pentru deserturile cu conținut ridicat de calorii.

Usturoi

Acest produs conține multe legături benefice doe care au un impact semnificativ asupra formării fibrelor de colagen și mențin integritatea țesutului pielii. Cercetările arată, de asemenea, că proprietățile antioxidante și antiinflamatorii ale usturoiului pot netezi liniile fine și ridurile.

Ouăle

Poate fi unul dintre cele mai versatile produse care poate fi găsit în aproape fiecare frigider. Ouăle sunt în general utile pentru organism, dar dacă vorbim despre frumusețe, atunci trebuie să aducem un omagiu proteinelor.

Ouăle sunt bogate în aminoacidul prolină, care este considerat o componentă importantă pentru producția de colagen și ajută pielea să strălucească. De asemenea, ele conțin glicină, care, împreună cu prolina, este un „bloc de construcție” pentru colagen.

CITEȘTE ȘI: Leguma care, folosită ca mască de față, îți poate șterge câțiva ani de pe chip

Leguminoase

Fasole, linte, linte, năut – aceste anumite produse ar trebui să se regăsească în dieta celor care țin la siluetă și la aspectul tău. În primul rând, este o sursă excelentă de proteine și fibre pentru a vă ajuta să nu vă simțiți plat cât mai mult timp posibil. În al doilea rând, leguminoasele conțin mulți aminoacizi valoroși, de care pielea nu are nevoie pentru tinerețe și strălucire, potrivit actualno.com.

Comentarii: