REVIEW

7 greșeli care ne împiedică să arătăm bine într-o fotografie

sickchirpse.com

7 greșeli care ne împiedică să arătăm bine într-o fotografie. În lumea de astăzi, care se bazează pe aspectul vizual, să arăți bine în fotografii a devenit o abilitate dezirabilă. Cu toții dorim să ne prezentăm cel mai bine în fotografii, fie că este vorba de rețelele de socializare, de profilurile profesionale sau de o amintire personală. Cu toate acestea, există câteva greșeli comune care pot sta în calea căutării perfecțiunii noastre fotografice.

7 greșeli care ne împiedică să arătăm bine într-o fotografie

Iluminarea proastă:

Unul dintre cei mai critici factori în fotografie este iluminarea.  O iluminare insuficientă sau puternică poate arunca umbre deloc măgulitoare pe fața ta, poate sublinia imperfecțiunile și te poate face să pari obosit. Pentru a arăta cât mai bine, căutați lumină naturală sau lumină artificială moale și difuză care minimizează umbrele neplăcute.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! Cum devine o fotografie de nuntă într-adevăr MEMORABILĂ!

Postura proastă

O postură incomodă sau o aplecare poate să vă facă să păreți mai puțin încrezător și mai puțin atractiv în fotografii. O postură bună nu numai că vă face să păreți mai înalt și mai echilibrat, dar vă accentuează și frumusețea naturală.

Zâmbete false

Un zâmbet forțat sau nefiresc poate fi o problemă serioasă pentru fotografii. În loc să spuneți „cașcaval”, gândiți-vă la ceva care vă face cu adevărat fericit, ceea ce va duce la un zâmbet mai autentic și mai atractiv.

Supradozaj

Utilizarea excesivă a aplicațiilor de editare a fotografiilor și a filtrelor vă poate face să arătați ca o persoană complet diferită. În timp ce îmbunătățirile subtile pot îmbunătăți o fotografie, editarea excesivă vă poate distorsiona trăsăturile și vă poate face să arătați nerealist. Îmbrățișează-ți frumusețea naturală.

Fundaluri care distrag atenția

Un fundal ocupat sau aglomerat vă poate distrage atenția de la dumneavoastră. Alegeți un fundal curat, discret, care să vă completeze aspectul și să nu vă distragă atenția de la imagine.

Unghiul de cameră greșit

Unghiul din care este făcută fotografia vă poate schimba drastic aspectul. Evitați unghiurile joase, deoarece acestea tind să accentueze bărbia dublă și să creeze distorsiuni deloc măgulitoare. Alegeți colțuri la nivelul ochilor sau ușor deasupra nivelului ochilor pentru un aspect mai măgulitor.

Lipsa de încredere

Încrederea este o calitate atractivă și se vede în fotografii. Sentimentul de timiditate sau de disconfort în fața aparatului foto poate duce la ipostaze și expresii ciudate. Pentru a arăta cât mai bine, încercați să vă relaxați, să fiți voi înșivă și să emanați încredere.

CITEȘTE ȘI: IMAGINILE care au ȘOCAT omenirea! Cum a putut să se fotografieze o GRAVIDĂ

Nu uitați că a arăta bine în fotografii nu înseamnă doar aspectul fizic, ci și a vă surprinde individualitatea și autenticitatea. Îmbrățișați-vă trăsăturile unice și nu vă străduiți să atingeți o perfecțiune nerealistă, recomandă actualno.com.

Ținând cont de aceste greșeli, puteți intra în lumea fotografiei cu mai multă încredere și puteți crea imagini care să reflecte cu adevărat cea mai bună versiune a dumneavoastră.

Comentarii: