REVIEW

8 Situații în care NU se poartă chiloții tanga

Foto: cosmopolitan.com

Deși sunt preferați de foarte multe femei, modelele tanga nu sunt recomandate în anumite situații. Iată, mai jos, care sunt acestea potrivit celor de la cosmopolitan.com:

Te îmbraci cu articole sportive pentru toată ziua

Hainele strânse pe corp precum celebrii leggings (pe care femeile îi folosesc mai ales la alergat) interferează cu circulația aerului. Hainele umede și strânse pe corp sunt mediul ideal pentru formarea bacteriilor și a ciupercilor de tot felul.

CITEȘTE ȘI: În CÂT timp TE TRANSFORMĂ fitness-ul?

Porți o fustă mini

Tot din motive de sănătate, dacă urci în autobuz sau metrou și ți se ridică adesea fusta, riști să depui bacterii pe fundul tău, din cauza chiloților pe care îi porți.

Ești predispusă la infecții vaginale

Chiloții tip ață pot provoca infecții vaginale deoarece acoperă prea puțin din zona intimă. Dacă până acum nu ai remarcat probleme la urinare și ai purtat de multe ori acest tip de chiloți, ești o norocoasă.

CITEȘTE ȘI: Tipuri de durere DIRECT ASOCIATE cu stările emoționale

Ești însărcinată

Atunci când ești însărcinată, sistemul tău imunitar nu este 100% la înălțime iar chiloții tanga pot provoca apariția infecțiilor. În ultima instanță, poți să pui în pericol chiar și bebelușul.

Dacă îți schimbi des tamponul

Dacă ești în acea perioadă a lunii, ar fi indicat să renunți la ideea de a purta chiloți tanga, mai ales dacă îți schimbi des tamponul. Pentru evitarea unei infecții, poartă chiloți normali în zilele critice.

CITEȘTE ȘI: DEFECTELE pe care le au oamenii deștepți

Dacă faci dușuri vaginale

Majoritatea doctorilor sunt  împotriva acestei practici deoarece poate altera aciditatea naturală și echilibrul florei vaginale.

Dacă nu găsești o altă soluție pentru a te simți curată, află că îți pui în pericol imunitatea. Pentru a minimaliza riscul unei infecții în urma unui duș vaginal, nu purta tanga.

Ai pierderi urinare

2 din 5 femei sub 60 de ani se confruntă cu pierderile urinare din cauza sportului sau a abținerii în cazul în care nu se găsește o toaletă apropiată.

CITEȘTE ȘI: Care sunt regulile ELEMENTARE de BUN SIMȚ pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Chiar dacă ai o simplă răceală

Chiar și dacă e o simplă răceală, nu purta tanga. Sistemul tău imunitar nu are nevoie de elemente perturbatoare în plus precum praful plin de bacterii depus în zona intimă.

Comentarii: