HOROSCOP

HOROSCOP 10 august 2020

Berbec Ai aşteptat această zi ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alt proiect, altă relaţie), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar azi consideri că e perfect să-i dai startul! Momentan, nu prea ştii încotro mergi, ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările! Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi acestea!

Taur
Ai muncit mult, dar ai ajuns undeva la o răscruce de drumuri şi nu ştii încotro să mergi. Eşti influenţat de cei din jur pentru că auzi păreri foarte contradictorii şi fiecare te împinge într-o cu totul altă direcţie. Ce să alegi? Mai bine iei o pauză şi aştepţi să se mai sedimenteze lucrurile înainte de a înţelege mai bine pe ce nivel ai ajuns. După o vreme, vei privi lucrurile mai detaşat şi vei şti să discerni mai uşor între atâtea variante disponibile. Ba mai mult, în timp se mai pot ivi încă informaţii suplimentare care să te ajute să iei o decizie corectă în deplină cunoştinţă de cauză.

Gemeni
Ai un rol salvator în viaţa unor persoane care trec prin momente dificile. Poate nici nu-ţi dai seama cât de important eşti, pentru că ai tendinţa să te vezi ca un om absolut normal, care nu are nimic special pentru a influenţa major destinul altora, dar nu e deloc aşa! Ai venit pe lume cu o misiune personală, de care nu eşti întotdeauna conştient, ba chiar te mai întrebi uneori care este, dar azi poţi primi o confirmare interesantă cu privire la această mare dilemă existenţială. Ceea ce ai de oferit unui sărman, sfatul pe care îl dai unui debusolat, simpla ta companie pentru un însingurat, fac parte din misiunea ta pe pământ, deci nu te aştepta ca misiunea să fie una strălucitoare, eroică. Rolul tău poate fi banal pentru tine, dar esenţial pentru altul!

Rac
Ceva nu iese aşa cum ai sperat, dar nu te lăsa copleşit de impasul de moment, căci totul are rezolvare dacă nu te pierzi cu firea şi nu aluneci spre depresie. Poate te trezeşti cu vreo problemă de sănătate peste noapte care îţi strică toate planurile şi în loc să ieşi şi să te simţi bine, eşti consemnat la domiciliu printre medicamente. Poţi da piept şi cu surprize neplăcute, cum ar fi o pană de cauciuc în mijlocul unei călătorii, un musafir nepoftit exact când doreai să pleci de acasă, tot felul de lucruri pe care, oricum le-ai privi, tot ca pe un mic dezastru le resimţi!

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Leu
A sosit momentul demult anunţat al unui final de etapă şi deşi ştiai că se va întâmpla, tot te ia prin surprindere. Sperai să se mai prelungească aşteptarea, să se mai amâne termenul, dar iată că timpul este implacabil şi vine atunci când vrea el cu surprizele cele mai mari. Pe moment, eşti debusolat, nu ştii încotro s-o apuci, fiind la capătul unui drum dificil şi nemaiştiind ce ai de făcut de acum înainte, dar după ce va trece şocul momentului, vei începe să te reorganizezi şi să îţi planifici paşii următori. Acum eşti în cumpănă!

Fecioară
Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi astăzi, dar nu ai încotro: trebuie să le accepţi ca atare. E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce te aşteaptă la final merită efortul. Nu ai cum să fii mulţumit întotdeauna, nu ai cum să le ai pe toate exact aşa cum le doreşti, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când dacă sunt spre binele tău şi spre soluţionarea diverselor probleme. Taci şi suporţi, nu regreta, nu comenta, ci ai răbdare să descoperi efectele acestor gesturi de imensă îngăduinţă de care dai dovadă. Tu oricum eşti persoana care acceptă cel mai uşor sacrificiile, deci meriţi laude pentru felul cum suporţi totul cu stoicism. Merită, ai să vezi!

Balanță
Ai nevoie de mult studiu, ca atare propune-ţi să cauţi, să descoperi şi să explorezi serios acel domeniu care te va face să te simţi împlinit. Eşti pe drumul cel bun spre un apogeu personal, fie că e vorba de un proces de dezvoltare spirituală început cu încredere, pentru că vrei să devii mai bun, mai matur, mai înţelept, fie că e un continuu studiu pentru a urca mai sus pe scara ierarhică. Te preocupă mult reputaţia ta, renumele tău de bun profesionist, imaginea ta în carieră şi ceea ce decizi azi poate avea efecte dintre cele mai bune şi pe termen lung. Nu te aştepta la rezultate imediate, e un drum lung şi greu, dar plin de satisfacţii atunci când vei ajunge la capăt. Ai curaj, deci, să iei o decizie de zile mari privind drumul pe care vrei să evoluezi în viaţă!

Scorpion
Oricine are nevoie de un mentor care să-i deschidă o cale sau să-l însoţească pe drumul către succes. Ai putea întâlni azi o persoană care are asupra ta o influenţă puternică: îţi câştigă respectul, încrederea şi admiraţia şi urmezi întocmai ce-ţi zice. Poate deveni exemplul tău de urmat pentru că îi recunoşti valoarea şi superioritatea într-un domeniu în care tu încă te străduieşti să acumulezi experienţă. Dacă ai şansa de a-i sta în preajmă, ai fura de la el o mulţime de ponturi şi informaţii folositoare, deci fă tot posibilul să fii printre cei aleşi de el să i se alăture. Nu ai parte de asemenea onoare oricând!

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Nu sta să aştepţi să vină un miracol din cer şi să te scoată din zona tulbure în care te simţi blocat. Soluţiile vin de pretutindeni, dar nu prea vrei tu să le auzi, să le accepţi, să le pui în practică. Hai, capul sus şi priveşte în jurul tău ca să vezi cât de multe ieşiri ai din această debusolare. Un gând luminos îţi trece azi prin minte şi te stimulează să te apuci de treabă. Vei vedea că era exact scânteia de curaj de care aveai nevoie, acel spirit întreprinzător care te trimite într-o direcţie mult mai benefică ţie. Nu te opri după primul pas, alimentează continuu această flacără de energie, pentru că nici nu ai idee ce efecte minunate va avea în cele din urmă. Apucă soluţia cu ambele mâini… şi la lucru!

Capricorn
Tu eşti reprezentantul de seamă al luptei pentru justiţie şi vei îmbrăca haina de judecător, gata să scoţi la iveală adevărul gol-goluţ. Deşi ai mulţi adversari combativi, intuiţia ta îţi spune că lupta lor nu e corectă, că se folosesc de mijloace neadecvate situaţiei de faţă şi, înainte de a duce mai departe acest conflict, caută să le descoperi adevăratele intenţii. Capacitatea ta de a săpa după adevăr se va solda cu un succes deplin în faţa rivalilor, deci nu te lăsa până nu obţii victoria cu orice preţ, cu atât mai mult că tu lucrezi numai cu instrumente legale, juste, cinstite. Cel vinovat va fi scos la iveală şi va plăti.

Vărsător
Uneori este bine să mai lași puțin mândria deoparte și să îți vezi interesele. Nimeni nu spune că trebuie să te lași călcat în picioare, dar uneori este bine să faci un pas înapoi, pentru a avea privilegiul altor câțiva înainte, mai târziu. Azi ar fi bine să alegi să călătorești, să ieși în natură, să iei aer, pentru că este un moment bun să te relaxezi, să reflectezi la problemele care te frământă și să îți refaci forțele.

Pești
Vin probleme urgente sau întâlniri care te vor scoate din echilibrul emoțional și, în același timp, ele nu vor aduce rezultatele scontate. Vei fi într-o dispoziție melancolică, vei dori să contribui la calm și cu relaxare, dar nu vei fi lăsat. Se vor precipita evenimente, vei încerca să rezolvi situații, să participi direct, doar că va fi o nebunie inutilă, o pierdere de energie și timp. Cu toate acestea, nu vor lipsi șansele, pot apărea oferte profitabile și poate că va trebui să le accepți, indiferent de starea pe care o vei avea.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

 

Comentarii: