LIFESTYLE SANATATE

Abia acum s-a aflat: Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei apă sărată timp de şapte zile

Foto: Pinterest.com

Abia acum s-a aflat. Ce putea fi doar un experiment se transformă într-un remediu incredibil pentru sănătate. Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei timp de şapte zile apă sărată? Efectul este unul incredibil.

 

Fiecare dintre noi încearcă să evite consumul de sare. Dar există o neînțelegere cu privire la utilizarea de sare.

 

Nu trebuie să evităm consumul de sare, doar să alegem să utilizăm o sare mai bună. Mulţi dintre noi foloseşte sare rafinată, care deja şi-a pierdut mineralele necesare. În loc de sare rafinată ar trebui să folosiţi sare nerafinată, care este excelentă pentru detoxifiere şi digestie.

Care este culoarea anului 2018: Ce trebuie să porţi ca să fii în tendinţe

Trenduri CULINARE 2018: ne întoarcem la natură şi vom căuta alimente cât mai aromate

Cum a apărut obiceiul de a CIOCNI PAHARELE. Tradiții și superstiții

Apa cu sare ajută la încetinirea procesului de absorbţie a apei şi este foarte bună la digestie, deoarece stimulează enzimele şi acizii care descompun produsele alimentare.

Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Te înțeapă limba când mănânci fructe și legume CRUDE? E posibil să suferi de această maladie

Tot ce trebuie să faceţi este să umpleţi un borcan de un litru cu 1/3 sare nerafinată şi apoi să umpleţi borcanul cu apă filtrată.

Ulterior, se acoperă cu un capac din plastic (nu din metal) se agită şi se lasă să stea timp de 24 ore. Puteţi adăuga mai multă sare a două zi. Când sarea nu se mai dizolvă, este gata.

Următorul lucru de făcut este să consumaţi sare în fiecare zi la micul dejun timp de 7 zile la rând. Faceţi o soluţie de la 1/2 linguriţă la un pahar de apă. Întotdeauna se bea pe stomacul gol. Acesta va detoxifia organismul dvs, în timp ce stabileşte nivelul de hidratare şi îmbunătăţeşte digestia, conform Realitatea TV. Este cea mai bună modalitate de a începe ziua!

Comentarii: