NUTRITIE

Dieta minune pentru stomacul tău: Te fereşte de probleme

Foto: Pinterest.com

Aceasta este dieta minune pentru stomacul tău. Te fereşte de foarte multe probleme de sănătate. Corpul tău are nevoie de un combustibil calitativ pentru a ține orice simptom de boală la distanță.

 

Iar stomacul este locul unde se produce magia prin care alimentele se transformă în combustibil.

 

În cazul în care sari peste micul dejun și alegi să consumi spre exemplu cafeaua pe stomacul gol sau alte alimente ce provoacă sensibilități la nivelul stomacului te poți confrunta cu arsuri gastrice sau cu ulcere.

Trebuie să știi că anumite alimente sunt mai acide și trebuie să neutralizezi efectul lor pentru a nu te confrunta cu dureri.

Unul din alimentele recomandate a se conduma pentru a menține sănătatea stomacului tău este varza de Bruxelles. Aceasta este un veritabil pansament gastric și aduce  un aport bun de fibre ce sprijină digestia și reglează tranzitul intestinal.

Leguma uitată a românilor! Francezii caută această delicatesă prin fermele noastre și o EXPORTĂ pe bani grei

DE CE orice dietă alimentară EȘUEAZĂ dacă începe într-o zi de LUNI

Consumă cât mai multe fibre

Deși cerealele integrale par a fi greu de digerat de către organismul uman, ele îți aduc un aport bun de fibre, fier și contribuie la menținerea sănătății și a imunității.

Sunt ideale a fi consumate dimineața alături de iaurt sau de suc de portocale.

Pentru un stomac sănătos ai nevoie de o digestie corectă și o alimentație echilibrată.

Alimentul pe care de obicei îl consumăm EXPIRAT

Apa cu lămâie

Obișnuiește-te să îți începi ziua cu un pahar de apă la temperatura camerei și zeama de la o lămâie. Poți eventual să adaugi o linguriță de miere. În felul acesta vei ajuta la reglarea tranzitului intestinal stimulând peristaltismul.

Poți să faci o cantitate mai mare de limonadă, mai slabă și să o consumi pe tot parcursul zilei dacă de obicei nu bei apă. Ai nevoie de hidratare în permanență.

Cura cu spirulină

Spirulina este cel mai bun remediu al naturii pentru a elimina toxinele din organism, pentru a menține colonul sănătos și eficient.

Arsurile la stomac se accentuază mai ales după masă dacă alegi să stai la orizontală conform RTV. În felul acesta se formează multe gaze care cresc presiunea în interiorul stomacului și sunt eliminate prin intermediul esofagului. În acel moment apar arsurile.

Comentarii: