LIFESTYLE

Anca Țurcașiu, gata de o nouă iubire? Au trecut trei ani de la divorț, vedeta spune adevărul

tabu.ro

Căsnicia de mai bine de două decenii a Ancăi Țurcașiu cu medicul Cristi Georgescu s-a destrămat acum trei ani. De atunci, s-au întâmplat multe, el și-a refăcut viața alături de o femeie despre care s-a spus că ar fi tradus-o pe cântăreață cu ea. Acum și Anca Țurcașiu este dornică să-și dea restart vieții.

Finalul mariajului, anunțat de Țurcașiu pe Facebook

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, spunea artista în luna iulie a anului 2020, atunci când anunța divorțul pe Facebook.

S-a mutat din vilă

A suferit o perioadă lungă de timp, după ce s-a aflat că a divorțat. S-a și mutat din vila conjugală, s-a izolat cumva de toată lumea. Dar până la urmă și-a reluat activitățile. Și și-a dat seama că ar fi timpul să se gândească doar la viitor, deloc la trecut.

Anca Țurcașiu pare pregătită de pasul următor, fiind gata să iubească din nou. „Sunt într-o solitudine, ca să nu-i spun singurătate, am foarte mulți prieteni. Nu am întâlnit încă persoana de brațul căreia să mă agăț, bărbatul de brațul căruia să mă agăț, dar sunt convinsă că va veni.”, a spus Anca Turcașiu, conform Spynews.ro.

Gheorghe Gheorghiu: ”Era narcisistă!”

Că este o femeie superbă se vede. Poate defila cu succes pe podium oricând. Însă viața ei amoroasă, mai bine zis, ghinionul în dragoste a rămas o enigmă. Anca Țurcașiu a făcut cuplu ani de zile cu Gheorghe Gheorghiu, celebrul trubadur, eternul amorezat atât pe scenă, cât și în viață.

„Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că „mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă.”, a spus Gheorghiu la Măruță, la emisiune.

”Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase. A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie.„, a recunoscut cântărețul.

 

 

Comentarii: