LIFESTYLE

Mircea Badea n-a fost niciodată gelos pe Carmen Brumă: `N-are nicio legătură cu iubirea, e boală psihică`

Cunoscutul realizator TV Mircea Badea iubește aceeași femeie de 23 de ani. Și sunt împreună, au împreună și un copil. Nu este un tip romantic, însă chiar și așa, Mircea Badea are alături o femeie precum Carmen Brumă.

Mai mult, prezentatorul TV nu e nici romantic și nici nu are gânduri să facă pasul pe care l-ar aștepta orice femeie, adică să se însoare  cu mama băiatului său. Dar nici nu există episoade de gelozie, cum se mai întâmplă prin anumite cupluri.

”Iubirea, fenomen spiritual spre metafizic”

Dar ce părere are celebrul om de televiziune despre gelozie? ”Gelozia nu are nicio legătură cu iubirea, gelozia e o boală psihică, iar iubirea este un fenomen aproape spiritual spre metafizic, nu are nicio legătură cu nevoia de posesie pe care o au unii sau unele. Gelozia este boala orgoliului”, a ținut să spună Mircea Badea, în emisiunea sa de la Antena 3.

De asemenea, îndrăgitului prezentator i se pare că noțiunea de iubire s-a cam demonetizat în ultima perioadă. Când aud de iubire, mie îmi vine să vomit. Iubirea e ceva extrem de rar, ceva extrem de profund, inaccesibil marii majorităţi a oamenilor de pe planetă, e ceva care nu e pentru oricine. S-a trivializat această noţiune exclusivistă, extrem de rară, încât orice ieftinăciune de pe planetă e justificată prin iubire.”, a mai spus Mircea Badea.

Ce n-a făcut Badea niciodată în relația sa

Badea a mai explicat și ce anume n-a făcut niciodată în relația lui cu Carmen Brumă. „Toată această „poliţie” pe care o fac unii, să verifice, să-i ia telefonul celuilalt, Doamne fereşte! Mai zic unii, „Păi, tu nu-i verifici telefonul?”. Ce să fac? Dacă telefonul iubitei este aici, nesupravegheat, neparolat, ce trebuie să faci tu? Te dai dracului mai încolo!”, a mai spus Mircea Badea, în emisiunea „În gura presei”.

 

Comentarii: