HOROSCOP

HOROSCOP 2 aprilie 2023

Berbec Dragostea se confruntă cu unele probleme de familie. Nu te aștepta la prea multe conversații sclipitoare în această seară. Partenerul tău pare preocupat și nu în cea mai bună dispoziție. Fii sigur că asta nu are nicio legătură cu tine. Nu lăsa insecuritățile tale să te copleșească. Nu cere o explicație. Fii acolo, chiar dacă înseamnă să taci și lasă-ți partenerul să gândească lucrurile. Acest lucru este plin de tact și va fi cu siguranță apreciat, spune horoscopul zilei de 2 aprilie 2023

Taur
Ferește-te de toată mâncarea grozavă care, fără îndoială, va fi adusă la petrecere! Dacă încerci să-ți îmbunătățești nivelul de sănătate, vei fi teribil de tentat să pleci de la program. Fii cât de ferm poți, dar amintește-ți că toți avem nevoie de puțină răsfăț, ocazional. Tortul de ciocolată și înghețata s-ar putea să nu fie în dieta ta, dar gândește-te la ele ca la alimente pentru sănătatea emoțională. Bucură-te puțin!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Gemeni
Îți place arta abstractă? Astăzi te simți irezistibil atras de ele, fie că sunt versuri goale, pictură abstractă sau muzică New Age. Dacă ești pasionat de arte, vrei să-ți încerci mâna la orice disciplină te atrage cel mai mult. Dacă nu ești, participă la un concert, plimbă-te printr-o galerie sau mergi la o lectură de poezie. Orice ai face, bucură-te!

Rac
Te-ai jucat cu ideea de a-ți redecora casa? Dacă da, vino cu câteva idei solide, deși îți va fi dificil să te decizi între ele. Uneori, realizarea unei liste te poate ajuta să stabilești detaliile fiecăreia și să discerni care este cel mai funcțional. Uită-te la reviste de decorare a casei și cataloage de mobilier. Scrie ce te atrage.

Leu
Emoțiile cresc astăzi, când iubitul te cheamă pentru a discuta despre unele probleme. Acestea nu te privesc în mod direct, dar ai dori totuși să le vedzi îndreptate, deoarece avi tendința de a te simți neajutorat atunci când cineva la care ții este supărat. În momente ca acestea, este mai bine să asculți decât să dai sfaturi. Partenerul tău probabil trebuie doar să vorbească. Ai răbdare și totul va fi bine.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Fecioară
Un prieten apropiat sau iubitul îți oferă un cadou. Vei fi impresionat, dar te vei simți și inconfortabil. Poate cadoul este costisitor sau nu este ceva care îți place cu adevărat. Ceea ce faci în această situație depinde, desigur, de tine. Sfat: nu refuza cadoul decât dacă simți cu adevărat că este total nepotrivit. Și cu siguranță, nu-l da înapoi pentru că așa ar face mama ta!

Balanță
Iubirea poate părea mult mai rău decât în realitate. Emoția crește, deoarece interesul tău amoros actual pare preocupat și lipsit de comunicare; totuși, n-ar fi o idee bună să-ți lași nesiguranța să ia tot ce este mai bun din tine și să scapi. Inima partenerului tău este cu tine, deși mintea are o altă problemă. Problemele de familie sau de carieră vă împiedică să vă bucurați unul de celălalt. Mușcă-ți limba, ai răbdare și stai acolo.

Scorpion
Imaginația ta este plină de idei pentru proiecte noi? Te inspiri din vechile amintiri? Trecutul tău poate fi o resursă foarte fructuoasă; totuși, astăzi descoperi că unele dintre aceste amintiri te fac să te simți mai emoționat decât ar trebui. Lasă-i pe toți să plece. Aceasta este o eliberare necesară. Canalizarea sentimentelor tale în muncă creativă se dovedește cathartică. Până la sfârșitul zilei, ar trebui să te simți grozav. Lasă-te dus de val.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Săgetător
Te îndrăgostești brusc de un vechi prieten? Acest lucru te face confuz și puțin speriat, deoarece nu ai mai văzut această persoană în acest fel până acum. Cu toate acestea, probabil va răspund eatracției, așa că nu o anula complet. Ia în considerare acest lucru: ar putea această persoană să fie o parte puternică a viitorului tău? Cât de bine vă cunoașteți? Respecți această persoană așa cum ar trebui? Dacă răspunsurile la aceste întrebări sunt pozitive, încearcă!

Capricorn
Ești îndrăgostit? Gândurile despre iubitul tău te bântuie astăz. Dorința și pasiunea ar putea fi obsesive și vor interfera cu celelalte proiecte ale tale dacă nu ești atent. Rămâi concentrat pe sarcinile la îndemână și stabilește o întâlnire pentru a vă întâlni mai târziu.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Vărsător
O imagine a unui obiect de artă dintr-o cultură diferită trezește în tine sentimente ciudate. Nu veți ști de ce, dar îți va stârni un nou interes pentru acea cultură. Este vorba despre evenimente profunde din trecutul tău pe care nu ți le amintești. Va fi intrigant și, în același timp, te-ar putea ajuta să eliberezi traume sau fobii vechi.

Pești
Ești îngrijorat de starea psihologică și emoțională a unui prieten? Nu te agita prea mult pentru asta. Prietenul tău este mai preocupat de bani decât de orice altceva. Dacă acesta este iubitul tău, ar trebui să fii deosebit de atent să nu-l împingi pentru confidențe, deoarece acest lucru ar putea fi o înfrângere. Iubitul tău va vorbi cu tine când va fi momentul potrivit. Între timp, ai răbdare și ascultă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: