HOROSCOP

Câtă încredere ai în tine, în funcţie de zodie

Foto: Facebook.com

Berbec

Berbecul ştie că este incredibil şi când îi spui asta va fi de acord cu tine. E încrezător, energic şi aventuros, dar mai ales emană energie pozitivă şi îi face pe cei din jurul lui să se simtă brusc mai bine. Are o siguranţă ieşită din comun că va putea să atragă şi să câştige pe oricine de partea lui.

Taur

Taurul are încredere în stilul şi gustul lui. El ştie ce să facă pentru a arăta bine atât el, cât şi casa lui. Nu poţi face un Taur să se răzgândească, deci are destul de multă încredere în faptul că va câştiga orice bătălie. Cu toate acestea, încrederea lui poate ascunde o nesiguranţă profundă, dar de obicei e atât de adânc îngropată încât nimeni nu o poate vedea.

Gemeni

Cât de încrezători sau nesiguri se simt Gemenii depinde doar de starea lor de spirit.

CITEȘTE ȘI: DEFECTELE pe care le au oamenii deștepți

Aceştia pot avea multă încredere în ei atunci când sunt la o petrecere, vorbind cu străini, fiind oaspeţi desăvârşiţi sau fiind puntea care aduce oamenii împreună. Dar, când se află într-o situaţie în care nu se simt confortabili, ei încep să se îndoiască de abilităţile lor şi îşi vor face nenumărate griji.

Rac

Racul este foarte sensibil şi are tendinţa de a lua totul prea personal. Când fericirea şi stima de sine se bazează pe altcineva, nu are acea forţă interioară care să îl facă să fie încrezător. Este prea emotiv, lipicios şi extrem de nevoiaş, aceste lucruri făcându-l complet nesigur. Este păcat că nu are încredere în el, din moment ce tinde să fie un om frumos şi grijuliu.

Leu

Leul emană încredere prin toţi porii. El nu se fereşte de lumina reflectoarelor, ba chiar vrea să fie cât mai în mijlocul lor. El ştie, fără îndoială, că deţine toate răspunsurile şi că ştie ce trebuie să facă în orice moment. El are o încredere nativă şi pentru că face parte atât de mult din el, el nici măcar nu o mai observă. Nu îşi face griji că poate lasă o impresie proastă cuiva sau că nu va face ce trebuie, pentru că ştie că nu se va întâmpla aşa.

CITEȘTE ȘI: Care sunt regulile ELEMENTARE de BUN SIMȚ pe care toată lumea ar trebui să le cunoască

Fecioară

Din moment ce Fecioara este atât de critică cu ea însăşi, ea crede că şi ceilalţi sunt la fel ca şi ea, acest lucru fiind dăunător stimei sale de sine. Ea se îngrijorează prea mult dacă face o impresie bună sau dacă a făcut ceva jenant în public. Faptul că nu se apreciază şi nu îşi vede punctele forte o face extrem de nesigură. Ea nu are încredere în instinctul ei şi se pedepseşte adesea pentru greşelile şi defectele sale.

Balanţă

Balanţa nu vrea să audă de probleme, aşa că le evită pe cât posibil şi nu reacţionează decât dacă e ceva foarte important. Singura dată când o Balanţă este încrezătoare este atunci când militează pentru anumite cauze sau oameni. Ea vrea să se facă plăcută şi nu este sigură că dacă şi-ar expune opiniile mai ferm şi s-ar afirma s-ar mai întâmpla acest lucru.

Scorpion

Scorpionul este foarte cinstit cu el însuşi. El ştie că arată bine sau că este deştept, dar este conştient şi de orice slăbiciune sau defect pe care le-ar putea avea. Are abilitatea de a accepta aceste lucruri şi de a le privi ca pe nişte plusuri. Sigur, el se poate ataşa prea mult de cineva, dar asta înseamnă că este pasional. E încrezător în faptul că e acolo unde trebuie să fie şi tot ce face e exact ce trebuie să facă.

CITEȘTE ȘI: Îţi trosneşti degetele? Vezi cât de NOCIV este acest obicei!

Scorpionul este încrezător în dormitor, acolo conduce şi e convins că, atunci când vine vorba de sex, nimeni nu e mai bune decât el.

Săgetător

Săgetătorul poate vorbi cu oricine, oriunde şi despre orice. El este în căutare de a afla tot ce poate despre lume şi despre el însuşi, iar dacă cineva îl critică, este total deschis. Crede în el şi ştie să folosească feedback-ul pentru a se îmbunătăţi. Dacă cineva încearcă să îl insulte, el transformă totul într-o glumă şi râde despre asta. Este greu să îl pui la pământ sau să îi ameninţi stima de sine.

Capricorn

Capricornul se situează undeva la mijloc între persoanele încrezătoare şi cele nesigure. Dacă se află în toiul desfăşurării unui proiect sau există o problemă legată de munca lui, el e extrem de încrezător, dar când vine vorba de interacţiunile interpersonale sau amoroase, atunci acesta tinde să fie mai introvertit şi mai nesigur. El încearcă să îşi ascundă lipsa de încredere în el în spatele unui zid şi atunci

Vărsător

Linia dintre încredere şi nesiguranţă este foarte fină în cazul Vărsătorului. Pare că are multă încredere în el sau că nu îi pasă prea mult.

CITEȘTE ȘI: „Ucigaşul” ascuns în dormitor. Cel mai PERICULOS tip de sex!

Vărsătorul încearcă să ignore orice este negativ sau orice tensiune, chiar dacă este provocat. În general, se simte încrezător mai ales atunci când ceilalţi au parte de o dramă, iar el nu face parte din ea.

Peşti

Peştii se lasă uşor de manipulat. Dacă ar fi fermi şi convinşi de ideile lor, ei ar fi mai siguri pe ei şi ar spune nu ori de câte ori e nevoie. Din păcate, ei se îndreaptă mai mult spre nesiguranţă decât spre încredere. Cu toate acestea, ei sunt încrezători atunci când vine vorba de imaginaţia lor sau de împărtăşirea creativităţii lor. Dacă pictează ceva sau fac o fotografie, ştiu că e bine să o arate.

Comentarii: