REVIEW

Cele mai restrictive locuri în care să NU te duci dacă ÎȚI PLACE să mănânci, bei şi să fumezi

Foto: Pinterest.com

Compania de cercetare IEA (Institute of Economic Affairs) a publicat indexul The Nanny-State Index pentru anul 2017; acesta compară statele membre UE în ceea ce priveşte restricţiile existente în cadrul acestora pentru consumul de alcool, nicotină, mâncare şi băuturi carbogazoase.

Indexul stabileşte astfel care sunt cele mai restrictive locuri pentru mâncat, băut, fumat şi fumat ţigări electronice în Uniunea Europeană.

Potrivit Mediafax, din 28 de ţări, Finlanda se află pe locul I în acest clasament, cu 51,6 puncte; Regatul Unit se află pe al doilea, cu 37,4 puncte. Republica Cehă, Germania şi Slovacia sunt statele cu cele mai puţine restricţii.

Imagini de SENZAŢIE: O mireasă de 93 de ani a ‘încins’ internetul

TERAPIA cu APĂ, unul dintre secretele medicinei tradiționale japoneze. Cum funcționează

Orașele în care se face cel mai mult SEX / Top 10

România se află în partea de jos a clasamentului, pe locul 22, fiind una dintre cele opt ţări cel mai puţin restrictive (alături de Austria, Olanda, Luxemburg, Slovacia, Germania).

Foto: Pinterest.com

2016 a fost un an prost pentru cei care vapează, în contextul în care 11 ţări interzic acum folosirea ţigaretelor electronice oriunde este interzis şi fumatul – Finlanda, Luxemburg, Ungaria şi Polonia sunt statele care au abordat cel mai recent această politică.

Cum sa alegi sosul în funcție de FORMA PASTELOR

ATENȚIE PĂRINȚI Site-urile de care sunt atrași copii români

Finlanda are acum cea mai restrictivă legislaţie în ce priveşte ţigările electronice şi se află în capul listei şi când vine vorba despre alcool; este urmată de Suedia. Pe de altă parte, Finlanda a renunţat la taxele pe produsele de cofetărie, ciocolată şi îngheţată în ianuaraie 2017.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: