LIFESTYLE

Cine este de fapt Meghan Markle, iubita prințului Harry?/ FOTO

Iubita prințului Harry, Meghan Markle, a mărturisit că preferă obiectele de vestimentație din piele vegană – varianta sintetică a pielii de origine animală – declarând totodată că adoră friptura de pui.

Actrița, protagonista serialului de televiziune Suits, a făcut aceste declarații în cadrul unui interviu publicat în numărul din mai al revistei britanice Good Housekeeping în care a vorbit despre preferințele sale culinare și despre modă, relatează Agerpres.

Markle, în vârstă de 35 de ani, a declarat că „nimic nu este mai delicios decât un pui fript perfect’” pentru a impresiona invitații. „Eu aduc așa ceva la petreceri la cină și îmi fac mulți prieteni”, a povestit actrița, potrivit The Telegraph.

De asemenea, ea a declarat că „hainele purtate la muncă nu trebuie să fie perfecte” și că secretul unei vestimentații reușite este ca fiecare să „adauge” la aceasta „propriul punct de vedere”.

Meniuri pentru DIETĂ, în funcție de PERSONALITATEA ta

Ce se întâmplă dacă mănânci fast-food în fiecare zi

Ce fructe au CEL MAI MULT ZAHĂR?

„Personal, ador pantalonii crop din piele vegană, un sacou mulat și o cămașă cu nasturi”, a declarat actrița americană care are de zece luni o relație cu prințul Harry al Marii Britanii.

Legătura dintre cei doi a fost confirmată luna trecută când palatul Kensington, reședința oficială a prințului, a publicat un comunicat în care este exprimată nemulțumirea prințului Harry față de hărțuirea la care este supusă Meghan din partea presei. Anterior, Markle s-a descris ca aparținând unei rase mixte și a scris în mediul online despre experiența rasistă cu care s-a confruntat mama sa afro-americană.

Motivele pentru care sotul NU face sex cu tine

Ce se întâmplă cu o femeie care nu face sex mult timp

60% dintre bărbați își doresc în secret ca femeile să înceteze să facă ASTA în pat

 

Markle, cu doi ani mai în vârstă decât Harry, pasionată de turism, gastronomie și yoga, a călătorit de mai multe ori în Marea Britanie și chiar a rămas la Palatul Kensington, precizează EFE.

Cuplul s-a cunoscut în luna mai a anului trecut în Canada, în timp ce prințul promova Jocurile Invictus 2017 de la Toronto, oraș în care actrița locuiește pentru a participa la filmările serialului Suits.

Mama lui Markle este de origine afroamericană, iar tatăl de origine olandeză.

În 2011, ea s-a căsătorit cu producătorul de film Trevor Engelson, de care a divorțat doi ani mai târziu.

Comentarii: