SANATATE

De ce trebuie să te trezeşti dimineaţa devreme: Motivele pentru care îţi vei schimba viaţa

Îţi place să leneveşti dimineaţa cât mai mult în pat? Sună ceasul, dar ‘mai furi’ câteva minute de somn? Ei bine, de acum încolo nu vei mai face asta. Specialiştii îţi oferă motivele pentru care să te trezeşti cât mai devreme de dimineaţă şi să nu dormi niciun minut în plus.

Unii dintre cei mai de succes oameni de pe planetă se trezesc cu ‘noaptea-n cap’. Fie dacă vorbim despre CEO-ul Apple care se trezeşte la 3:45 sau editorul Vogue, care ‘face ochi’ la 5:45 pentru a juca tenis, marii oameni de afaceri nu petrec prea mult timp în pat, conform mediafax.

Legătura dintre alimente și organe. Cum ne indică natura ce să mâncăm!

Ai trei mari motive să te trezeşti dimineaţa pentru aţi schimba viaţa în bine.

1. Ai timp să faci exerciţii fizice

Dacă te trezeşti cu două ore înainte de ora la care te trezeşti în mod normal, ai mai mult timp pentru a face lucruri pe care în mod obişnuit nu apuci să le faci, din diverse motive, în special celebra lipsă de timp. În cele câteva ore înainte de a-ţi începe ziua obişnuită, poţi să faci exerciţii fizice, ceea ce e foarte bine pentru sănătate, aspect fizic şi buna dispoziţie în general.

Chimia din farfurie. IATĂ cum ARATĂ aditivii alimentari pe care îi mănânci zilnic

2. Ai timp să faci sarcini prin casă

Deşi în mod normal, oamenii mai amână din sarcinile zilnice din cauza oboselii sau a lipsei de chef, ei bine, dacă te trezeşti foarte devreme, câştigi câteva ore pentru a pune la punct tot ceea ce ai omis în zilele precedente: poţi pune nişte haine la spălat, poţi găti ceva rapid, poţi face ordine prin casă şi aşa mai departe.

Adevărul despre salamul de Sibiu: de ce unele produse sunt ieftine, iar altele sunt foarte scumpe?

Mai mult sex duce automat la o relație mult mai fericită, nu? Cercetătorii au aflat ALTCEVA!

Secretul longevităţii: ce INGREDIENTE folosesc chinezii pentru a trăi mai mult

3. Vei arăta mai bine

Dacă te apuci de exerciţii fizice te vei simţi din ce în ce mai bine, iar acest lucru se va observa şi în aspectul tău fizic.

4. Îţi va fi mai foame decât în mod normal

Având în vedere că te trezeşti mai devreme decât de obicei, şi orele la care iei mesele se vor deregla. Deci dacă serveşti micul dejun în jur de ora 6 – 7, automat ţi se va face foame mai devreme pe parcursul zilei.

5. S-ar putea să fie nevoie să amâni ieşirile de după-amiază

Orele la care ieşi în mod normal s-ar putea decala şi ele, întrucât trezitul de dimineaţă aduce cu sine oboseala mai devreme. În plus, dacă vrei ca a doua zi să te trezeşti tot în jurul orei 5 am, nu poţi sta treaz mai târziu de ora 23.

Citeste mai mult
Comentarii: