LIFESTYLE

Descoperire incredibilă a specialiştilor: Ce s-a aflat despre corpul uman

Foto: Pinterest.com

La asta nu ne-am fi aşteptat niciodată. Ultima descoperire a specialiştilor e de-a dreptul incredibilă. S-a aflat ceva foarte important despre corpul uman.

 

Aproape jumatate din atomii din corpurile noastre s-au format in afara Caii Lactee si au ajuns in sistemul nostru solar adusi de vanturile intergalactice provocate de explozia unor stele gigantice, afirma astronomii.La aceasta concluzie s-a ajuns dupa simulari pe computer care arata cum galaxiile cresc prin absorbirea de cantitati enorme de material ce este aruncat din galaxiile invecinate cand stelele explodeaza la sfarsitul vietii lor.

Asta e senzaţia verii: Când o vei gusta te vei îndrăgosti pe loc

Eşti ciupit de ţânţari mai DES decât alte persoane? Iată DE CE

Greşelile care îți transformă cafeaua într-un PERICOL pentru organism

Puternicele explozii ale supernovelor pot arunca milioane de milioane de tone de atomi in spatiu cu o asemenea ferocitate ca evadeaza din atractia gravitationala a galaxiei lor si ajung in vecinele lor mai mari sub forma unor enormi nori ce calatoresc cu sute de kilometri pe secunda.

Pepenele roşu. Patru lucruri mai puţin cunoscute

Angelina Jolie, alături de cei şase copii. Ce a făcut actrița / FOTO

AVERTISMENTUL SPECIALIȘTILOR: Lăsați copiii să numere pe degete!
Astronomii stiau de mult ca elementele create in stele pot calatori de la o galaxie la alta, dar ultimul studiu este primul ce arata ca pana la jumatate din materialul din Calea Lactee si alte galaxii de dimensiuni similare poate sa fi venit din galaxiile vecine mai mici.

Ce înseamnă O PORȚIE de mâncare

Marele PERICOL care le afectează enorm pe femeile din ţara noastră: Anunţul şi soluţiile medicilor

Omul care a uimit o lume întreagă: Previziunile lui Bill Gates care ne dau fiori
Cercetatorii au facut simulari pe supercomputere pentru a vedea cum evolueaza galaxiile de-a lungul a miliarde de ani. Ei au observat ca, pe masura ce stelele explodeaza in galaxiile mai mici, deflagratia arunca nori de elemente ce cad in galaxiile invecinate mai mari, conform theguardian.com.  Calea Lactee absoarbe in fiecare an materie cat masa unui soare.

Comentarii: