NUTRITIE SANATATE

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdominală se va topi

thehealthy.com

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdominală se va topi. Un ingredient neobișnuit din ceai previne balonarea, accelerează metabolismul și ajută la pierderea în greutate.

„Pentru a reduce volumul stomacului, este necesar să vă controlați dieta, să includeți activitate fizică și să beți ceaiul potrivit”, spune nutriționistul Krutika Nanavati.

Doar o lingură din acest preparat adăugat în ceai și grăsimea abdominală se va topi

Ea este convinsă că adăugarea oțetului de cidru de mere în băutura de dimineață te va ajuta să eviți balonarea, să absorbi mai eficient mineralele și să stimulezi creșterea bacteriilor benefice din intestin.

Ajută digestia, accelerează metabolismul, suprimă pofta de mâncare și reduce retenția de apă și micșorează burta flască. O lingură de oțet poate fi adăugată direct în ceai sau transformată într-o băutură specială.

CITEȘTE ȘI: Alimentele pe care nu trebuie să le combini cu ceaiul și cafeaua

Nutriționistul recomandă următoarea rețetă.

Rețetă de ceai de oțet de mere

„Luați 1 lingură de oțet de mere de calitate superioară (nu într-o sticlă de plastic), 1 linguriță de suc de lămâie, scorțișoară, ghimbir și miere – după gustul dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați 200 ml de apă fierbinte și să lăsați să se infuzeze pentru o vreme. Beți această băutură o dată pe zi și vă va ajuta să vă faceți stomacul mai plat”, spune Dr. Nanavati.

Oțetul de cidru de mere ajută la reducerea poftei de mâncare

Acesta ajută o persoană să consume mai puține alimente grase, bogate în calorii și nesănătoase. Dar pentru a obține un efect pe termen lung, adică pentru a pierde în greutate și a nu se îngrășa din nou, trebuie aplicată o abordare combinată – o dietă adecvată și activitate fizică.

În primul rând, trebuie să alegeți un produs natural de înaltă calitate care:

  • trebuie să fie într-un recipient de sticlă, întunecat;
  • concentrația de acid trebuie să fie în limitele de 3-6%;
  • produsul trebuie să aibă o compoziție naturală. Dacă lista de ingrediente conține acid acetic, arome, coloranți sau aditivi artificiali, cel mai probabil este vorba de esență de oțet;

Consumați numai oțet natural și de înaltă calitate, respectând următoarele reguli de bază

Dacă este folosit pentru gătit sau pentru asezonarea salatelor, atunci trebuie să vă încadrați în volumul indicat în rețetă. În cazul în care este necesară diluarea, aceasta trebuie, de asemenea, să se facă în conformitate cu regulile.

CITEȘTE ȘI: Tensiune arterială ridicată: Mâini reci, scorțișoară sau ceai de mentă, remediile care îți reglează tensiunea

Utilizarea în forma sa pură este strict interzisă, poate duce la arsuri grave ale laringelui și esofagului. În medicina populară, se folosește de obicei apa cu oțet: o lingură de oțet de mere la un pahar de apă (300 ml). Acest amestec se bea în porții pe parcursul zilei, potrivit actualno.com.

Comentarii: