LIFESTYLE

Drama actorilor de geniu, boala secolului. Ce se întâmplă cu Mihai Bendeac

Controversat, aplaudat sau nu, agreat sau hulit, Mihai Bendeac te face însă cu siguranţă să râzi, indiferent de situaţie. Fie în sketch-urile de la tv, fie în postura de jurat la iUmor, fie în filmuleţele pe care le postează pe reţelele de socializare.

Chiar mă gândeam dacă l-a văzut cineva vreodată abătut pe Bendeac. Ar fi o imagine inedită. Dar cei mai mulţi dintre cititori ştiu, probabil, despre marele paradox al actorilor, regizorilor sau scenariştilor de comedie. Dincolo de zâmbetul pe care vi-l smulge dumneavoastră, publicului, când se trage cortina, actorul devine un simplu om. Uneori, un om trist.

 

Citeşte şi: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

 

Din cauza depresiei, Bendeac a vrut să se sinucidă!

Şocant a fost când chiar talentatul om de televiziune şi artist a mărturisit că a avut momente când ar fi încercat să-şi ia viaţa. De ce? Pentru că cea mai perfidă maladie, the silent killer, a pus stăpânire pe el. Mihai Bendeac suferă de multă de vreme de depresie.

„Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă ştiu. Şi mi-am sacrificat totul pentru ea: viaţă, familie, sănătate. Fă ce iubeşti până te omoară. Altminteri, mori acum.“, a scris actorul pe Facebook.

A renunţat la religia ortodoxă, a fost gigolo plătit în… aur
Bendeac a şocat şi atunci când a recunoscut că s-a lepădat de ortodoxism de mai bine de 15 ani. Dar şirul controverselor în ceea ce-l priveşte pe actor nu se opreşte aici.
„Nu dau bani pe haine, pe băutura şi nici pe femei. Eventual aş primi de la ele. Am şi păţit asta. Am trecut printr-o perioadă mai ciudată. Am fost plătit pentru servicii, anumite servicii. A fost o fantezie şi am trăit aşa câteva luni, era un fel de scenariu pentru mine. Am primit nişte cocoşei de aur, dacă îţi vine să crezi”, a continuat să uimească Mihai Bendeac, într-un interviu pentru Antena Stars.
Bendeac, tată. Adevăr sau diversiune?
Dacă a vrut să capteze atenţia şi în ultimele săptămâni, Bendeac a reuşit. A povestit în timpul unei pauze de filmări că va fi tată.
”Am făcut un copil. Am aflat acum două săptămâni”, a dezvăluit juratul spre uimirea colegilor de emisiune, care nu l-au crezut. Ba chiar au râs şi, apoi, au încercat să scoată mai multe de la Bendeac.
„Ce, acum trebuie să vă conving sau cum? Bănică a anunţat şi el că va fi tată şi nu a zis nimeni că nu e al lui”, a glumit comediantul.

 

Comentarii: