LIFESTYLE NUTRITIE SANATATE

Fenomenul Carmen Fit, cum îți schimbă un antrenor personal corpul, dar mai ales mintea

Iar asta cred că este totuși partea cea mai grea. Să reușești să transformi mintea unui om în așa fel încât dintr-un dependent de dulciuri, clientul să devină o persoană care trece cu nepăsare pe lângă vitrinele cofetăriilor.

Iar eu vorbesc în mare cunoștință de cauză. În doar câteva săptămâni cu Carmen, am uitat de prăjituri, nu mai deschid frigiderul noaptea și cel mai important, nu îmi mai este niciodată foame pentru că… manânc foarte mult!

Și nu, vă spun din start că nu este vorba despre reclamă sau genul acela de material ”recompensă”, pentru că nu este cazul. Carmen Fit nu duce lipsă de clientelă, ba din contră, cererea depășește cu mult oferta.

 

Citește și:

Mit sau adevăr? Cât slăbești de fapt dacă renunți la pâine

 

 

Slăbitul nu înseamnă înfometare

V-au spus-o și cei mai pregătiți savanți, profesori, cercetători. De curând l-am auzit inclusiv pe reputatul doctor în științe, chimist și cercetător în alimentație și nutriție Gheorghe Mencinicopschi făcând o afirmație pe cat de șocantă, pe atât de adevărată. Orice dietă restrictivă este cale scurtă și sigură către obezitate!

În altă formă, asupra aceleiași probleme atrage atenția și antenorul personal care a înnebunit România, Carmen Sorban, cunoscută de lumea întreagă drept Carmen Fit. ”Multe femei se înfometează ca să arate bine. Să fie clar, slăbitul nu înseamnă foame, slăbit nu înseamnă doar carne și salată!”, le atenționează tânăra brașoveancă, absolventă a numeroase cursuri de pregătire, de la nutriție, la fitness până la psihologie.

Iar performanțele oamenilor care ajung pe mâna lui Carmen Fit tocmai asta vor înțelege. Că un corp armonios se obține printr-o alimentație echilibrată, lipsită de frustrări, și sport. Pentru că frumusețea înseamnă sănătate, iar sănătatea înseamnă mișcare.

 

Carmen Fit, isteria Instagramului

Dacă în câteva luni, reușești să vorbești cu Carmen prin intermediul Instagramului, te poți declara fericită și norocoasă. Eu am crezut că nu văd bine sau că e vorba de o Fata Morgana. Carmen este atât de ocupată, are atât de multe femei de transformat și lucrat, încât este mereu în mișcare.

Își începe programul la 5 dimineața și ajunge acasă undeva în jur de ora 21. Cum destul de multe, cele mai multe dintre cliente chiar sunt la distanță, între antrenamentele din sala ei, Carmen petrece mult timp dând indicații și online. Și să ne înțelegem, are și ea o viață personală, un copil superb și un câine, Boris, care face deliciul Internetului.

 

Plan alimentar personalizat

Nu există dietă standard. Carmen Fit concepe fiecăruia, în parte, un plan amănunțit, unic, de alimentație, un plan personal pe care trebuie să îl respecți întocmai. Atunci când antrenorul îți permite și un cheat meal pe săptămână și oricum mănânci pe săturate, nici nu ai cum.

”Pentru mine este ușor, pentru fete însă e un pic mai dificil. Ai nevoie de ambiție și organizare. Nu este ușor să te ții de un meniu când ai un job ce-ți ocupă mult timp, de exemplu. Trebuie să gătești seara pentru a doua zi și să duci la capat un antrenament solicitant.”, mărturisește, cu sinceritate, Carmen.

 

Citește și:

Aditivii alimentari. Categorii. Ce reprezintă fiecare și cât de periculos e

 

 

Fii atât de bun încât idolii îți vor deveni rivali

Este unul dintre motto-urile preferate ale lui Carmen Fit. Povestea ei a început așa, ca-n filmele alea pe care nu prea le credem noi, scepticii. În urmă cu 15 ani a intrat prima dată într-o sală de fitness și a simțit că acolo este locul ei. A muncit mult și acum a devenit practic o mică industrie.

Regretul lui Carmen, care te luminează cu zâmbetul și cu o omenie pe care o întâlnești mai rar în zilele noastre, regretul ei este acela că nu poate să facă față solicitărilor. Ar vrea să le antreneze pe toate femeile care au nevoie, însă așa ceva nu este posibil. De multe ori, e ținta răutăților, iar internauții o acuză pe nedrept că își alege clientela și că preferă persoanele publice.

E drept, prin ”bisturiul” lui Carmen Fit au trecut vedete precum Gina Pistol, Andreea Bănică, Corina, Nicole Cherry sau Beatrice Stăncioiu, soția fotbalistului Edi Stăncioiu. Însă alături de ele, au mai fost încă alte câteva zeci și sute de fete care n-au nicio legătură cu show-bizz-ul sau publicitatea. Și e ca la sport: doar rezultatele vorbesc.

 

Comentarii: