HOROSCOP

HOROSCOP 1 martie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Nu lăsa lucrurile mărunte să îți ia timp și energie, mai ales că acum poți finaliza ce e important mai ușor. Unii oameni cu care intri în contact au fiecare povestea lor, dar nu îi lăsa să îți influențeze starea actuală.

Taur
În acest moment poți să te te atașezi sentimental mai ușor de anumite persoane din jurul tău. Câștiguri financiare prin intermediul cunoștințelor sau a rudelor se pot arată în viitorul apropiat.

Gemeni
Încearcă să eviți pe cât posibil distracțiile care te pot face să pierzi timp inutil. Pentru a termina eficient treaba pe care ți-ai propus-o trebuie să-ți iei în primul rând un moment în care ești singur.

Rac
Acțiunile mici sunt cele care vă pot aduce satisfacții mari. Rezultatele pozitive pot veni când vă așteptați mai puțin și din partea oamenilor care nu au nicio obligație față de voi.

CITEȘTE ȘI: DE CE te va înșela, în funcție de zodie

Leu
Poate interacțiunea cu persoanele din jur nu vă aduce tot timpul satisfacții, mai ales atunci când aveți de-a face cu persoane încăpățânate care vor neapărat să-și impună părerea. Sfatul astrelor de astăzi este să aveți răbdare și să dați timpului timp pentru că unele lucruri se vor rezolva și de la sine.

Fecioară
Ai nevoie de acea mică schimbare care să aducă după sine toate schimbările majore, dar pentru asta trebuie să lași lucrurile să vină și de la sine. Încearcă să nu faci o mișcare bruscă sau să reacționezi din instinct, deoarece poți cauza la propriu sau la figurat o consecință nu prea plăcută.

Balanță
Tu doar trebuie să începi să faci niște lucruri, iar cei din jur vor fi acolo în caz de ai nevoie de ajutor să le termini. Încearcă totuși să nu îți organizezi programul prea din scurt, ci lasă loc și noilor evenimente care pot apărea în decursul zilei.

Scorpion
Astăzi este o zi bună pentru a discuta cu partenerul de viață, cu un prieten sau cu cineva interesant de viața ta planurile de viitor pe care le ai. Poți negocia ușor și poți să te întâlnești cu cealaltă persoană la jumătate de drum.

CITEȘTE ȘI: Cum ÎL SCHIMBI în funcție de zodie

Săgetător
Din punct de vedere financiar este posibil să aveți o cheltuială în plus legată de casă. Fie că se produce o defecțiune și este necesară o reparație, fie chiar este vorba de a înlocui un obiect care este destul de costisitor.

Capricorn
Uranus vrea să te scoată din zona ta de confort pentru a te îndrepta spre o altă abordare a vieții sau pentru a-ți aduce lucruri noi pline de energie pozitivă. Ai răspunsurile necesare și atunci când un prieten îți cere un sfat legat de relația să amoroasă.

Vărsător
Astăzi te poți enerva mai ușor, iar acest lucru este o scuză bună pentru a face cumpărături. Încearcă totuși să nu exagerezi și să te oprești la timp pentru a păstra bani și pentru următoarea perioada.

Pești
Pentru a ajunge la satisfacțiile dorite trebuie să începeți să vă trasati cel puțin în minte un plan de viitor. Perioada următoare vă poate rezerva multe surprize plăcute dacă vă țineți de el.

sursa: www.impact.ro

 

Comentarii: