HOROSCOP

HOROSCOP 12 ianuarie 2022

Berbec Visele se pot transforma în planuri mari. Ești gata să treci la următorul nivel. Te simți puțin iritat deoarece dorințele tale nu se manifestă în viața de zi cu zi. Scrie la romanul pe care l-ai început, exersează la chitară, trimite un email unei persoane cu care vrei să colaborezi. Un pas mic poate face diferența. Vei avea mintea plină de idei de proiecte de artă, scheme de a face bani sau visuri de o casă în munți cu capre prietenoase și găini fericite.

Taur
Vrei să îți continui studiile iar oamenii din jurul tău te ajută. Ai o dorință arzătoare de a te întoarce la școală pentru a obține o diplomă, dar există obstacole considerabile în calea ta. Acesta este un aspect iritant care duce la dispute acasă. Lasă această idee deoparte deocamdată. Totodată, există o întreagă comunitate disponibilă pentru a te ajuta. Înclinația ta naturală este să fii autonom.

Gemeni
Alcătuiești un plan financiar solid care îți aduce oportunități. Vei avea parte și de o ceartă în familie pe tema alocarii fondurilor, însă te concentrezi pe extinderea investițiilor, în timp ce partenerul tău dorește să plătească cheltuielile casei. O oportunitate surprinzătoare apare la serviciu. Vei putea să faci economii pentru pensie.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Rac
Dragostea te așteaptă, dar ai program încărcat. Așa că trebuie să ai răbdare. Ești nevoit să anulezi o întâlnire din cauza unei obligații de muncă. Reprogramarea ar putea însemna să mergi înainte și înapoi de câteva ori, deoarece orarul tău este plin de obligații și responsabilități. Aceste lucruri te irită. Vrei să planifici o călătorie.

Leu
Ești pregătit pentru aventură dar ai grijă să exagerezi, altfel vei fi dezamăgit. Ocupă-te de condiția ta fizică, mergi la sală, pe munte sau la schi. Însă nu exagera. Totodată, auzi despre o modalitate de a face bani mai ușor. Este posibil să provină dintr-o sursă de încredere, cum ar fi unchiul tău bogat. Sau poate dintr-un videoclip YouTube aleatoriu. În orice caz, te vei entuziasma, dar fii totuși precaut.

Fecioară
Stabilește niște limite și găsește-ți echilibrul. S-ar putea să ai o întâlnire de familie, sărbătorind o zi de naștere sau o simplă petrecere. Dar nu totul merge conform planului. Este destul de ușor să arzi mâncare, să uiți să răcești berea sau să pierzi semnalul prin cablu chiar înainte ca jocul să înceapă. Va fi greu să-ți păstrezi calmul. Una dintre soluții este să găsești un echilibru între muncă și joacă. Acest lucru începe cu împărțirea unora dintre responsabilitățile de acasă sau să mergi la culcare mai devreme.

Balanță
Vrei să mergi mai departe dar arăți puțină reținere. Este vorba despre comunicare greșită. Fii atent la trimiterea de mesaje text și emailuri. Ești pe val, iar lucrurile par să se rezolve în mod magic. Există un loc de parcare chiar lângă intrarea în magazinul alimentar, Amazon livrează cu o zi mai devreme și cineva a golit mașina de spălat vase. De ce să nu valorifici această energie?

Scorpion
Romantismul și intimitatea sunt în meniu. Acesta este un aspect provocator care ar putea provoca unele cheltuieli, vrând-nevrând. Poate că voiai o lună fără cheltuieli, iar acum descoperi că ai nevoie de ceva. Posibil că există o afacere atât de bună, încât nu vrei să o ratezi. Dar ar fi mai bine să aștepți o zi sau două pentru ca această energie să se limpezească. Totodată, ai parte de o cină romantică la lumina lumânărilor.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Drumul este stâncos pe alocuri. Punctele bune vor depăși punctele slabe. Este posibil să cumperi un vehicul nou. Să testezi și să evaluezi diferite opțiuni. Sau îți repari mașina. Din păcate, acesta este un aspect iritant și nu este înțelept să îți asumi angajamente pe termen lung. Reparatii auto: da. Cumpărarea unei mașini noi: nu. De asemenea, vrei să îți petreci timpul acasă, bucurându-se de confort.

Capricorn
Te miști cu ritmul stelelor. Acum ai o capacitate psihică crescută și captezi sentimentele altora ca un burete. Acest lucru poate fi puțin provocator pentru tine. Ca semn de pământ, ești în mod normal solid ca o piatră. Însă acum, când alții sunt supărați, începi să te simți trist. Și când oamenii sunt hiper, ai putea sări de pe pereți. Poți merge la cursuri de dans sau la sală.

Vărsător
Niște bani în plus ar putea ajunge în contul tău și te îndrepți spre prosperitate. Planurile de cină cu un prieten ar putea fi amânate, dar ești flexibil. Vor exista mici iritații,dar în general ar putea te distrezi. Poate obții fonduri suplimentare. Și, deși nu este o sumă uriașă de bani, este un semn că pot apărea oportunități mai mari de prosperitate în 2022. Este un moment bun pentru a face un plan pentru ceea ce vei face când vor apărea banii.

Pești
Un prieten vine la tine cu o idee grozava de afaceri. Ar putea avea un plan de afaceri pregătit, o listă de clienți de contactat, iar site-ul web este în funcțiune. Dar s-ar putea să nu ai timp și/sau energie să îți asumi încă un proiect. Aceasta este o energie dificilă. Încearcă să amâni decizia. Intuiția ta funcționează și culegi gândurile și sentimentele celor din jur. Este un moment excelent pentru a-ți perfecționa abilitățile notându-ți impresiile și apoi comparându-le cu ceea ce se întâmplă cu adevărat.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: