HOROSCOP

HOROSCOP 17 octombrie 2021

Berbec Astăzi veți descoperi că sunteți mai încăpățânat decât v-ați imaginat. Situația tensionată de care tot încercați să fugiți de ceva vreme vă va da mari bătăi de cap. Veți fi nevoit să renunțați la fugă, să faceți acea alegere dificilă pentru dumneavoastră și să renunțați la încăpățânare. Se recomandă, de asemenea, să vă ascultați instinctele. Ele nu vă vor înșela.

Taur
Pe măsură ce ocaziile apar în calea dumneavoastră, se recomandă să nu le mai ocoliți. Deși planurile inițiale vi s-au dat peste cap, nu trebuie să vă pierdeți speranța. Acceptați ajutorul care vi se oferă și îmbrățișați oportunitățile care apar din toate părțile. Astrele prevăd o mare realizare până la finalul zilei, așa că să nu vă dați bătut!

Gemeni
Relația de cuplu vă indispune complet. Parcă totul începe să se destrame și nimic nu vă mai mulțumește. Irascibilitatea pe care o resimțiți tocmai din această cauză vă poate afecta relațiile pe care le aveți la muncă sau în familie. Sfatul nostru este să aveți grijă la vocabular, nu se știe niciodată ce puteți spune la nervi.

Rac
Astrele vă prevăd o zi excelentă. În sfârșit vă puteți relaxa acasă, în fața televizorului, fără să mai primiți apeluri de la muncă. Azi nu veți fi nevoit să vă deplasați de acasă și veți putea profita pe deplin de ziua dumneavoastră liberă. Această zi liniștită vă va aduce beneficii atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Bucurați-vă de relaxare!

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Deși aveți destule sarcini de rezolvat pe planul profesional, starea dumneavoastră de sănătate vă încetinește. Dacă nu ați rezolvat problema de când a apărut, este timpul să vă faceți curaj pentru a cere sfatul medicului. În ciuda slăbiciunii pe care o simțiți, veți avea suficiente resurse încât să vă puteți termina treburile începute.

Fecioară
Dacă veți adopta o atitudine amabilă, veți trece peste această zi cu ușurință. Veți fi pus în fața unor conflicte la care nu doreați să participați. Toată lumea va avea așteptarea ca dumneavoastră să susțineți pe cineva însă este de preferat să vă retrageți cu amabilitate. Cine știe cât de mult v-ar putea afecta implicarea dumneavoastră în aceste dispute?!

Balanță
Nu aveți de ce să fiți sceptic în ceea ce privește oportunitățile care vi se oferă. Sunt de bun augur, iar schimbările pe care le implică vor fi în avantajul dumneavoastră. Fie că este vorba despre alegerea facultății, fie că este vorba despre relația de cuplu sau despre semnarea unui contract nou, decizia pe care acești o aveți de luat în decursul zilei de astăzi vă va schimba vizibil viitorul.

Scorpion
Azi, cuvântul „realist” este un cuvânt străin pentru dumneavoastră. Sunteți foarte aerian și detașat de realitate, preferând să vă petreceți timpul în gândurile dumneavoastră. Sunteți atât de visător, încât deveniți vulnerabil și ușor de influențat. Încercați să amânați situațiile serioase pentru o zi în care veți putea gândi limpede și veți putea lua decizii realiste. Trăiți-vă liniștit starea, nu e nimic greșit în asta!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Săgetător
Este o zi favorabilă pentru a remedia conflictele dintre dumneavoastră și persoana iubită. Romantismul de care dați dovadă nu va trece neobservat prin fața partenerului. Cu o asemenea atitudine, o plimbare în parc, un film bun sau chiar o cină romantică bine organizată, tu și partenerul vă veți simți mai apropiați și veți putea să rezolvați neînțelegerile care vă tensionează.

Capricorn
Azi vă simțiți de parcă a dat norocul peste dumneavoastră. O ofertă neașteptată, care vă poate aduce mult profit, vă surprinde plăcut. Cu o asemenea oportunitate, situația financiară nu va mai reprezenta o problemă pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Spre seară, se anunță o vizită neașteptată care vă va menține buna dispoziție.

Vărsător
Țineți cont de faptul că atunci când vreți să începeți un proiect, trebuie să aveți o bază solidă. Nu vă avântați spre necunoscut, deoarece azi nu este o zi favorabilă pentru decizii luate pe fugă. Se recomandă să vă faceți și un plan de rezervă pentru proiectul pe care doriți cu atâta nerăbdare să îl începeți. Trebuie să fiți original și precaut pentru a putea avea succes.

Pești

Preferați să vă petreceți timpul liber în natură sau alături de persoanele dragi dumneavoastră. Simțiți nevoia de relaxare și răsfăț, iar familia și prietenii vă vor îndeplini această dorință din plin. Azi ar putea fi o zi perfectă dacă nu s-ar întâmpla niște incidente mărunte.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: