HOROSCOP

HOROSCOP 20 aprilie 2021

Berbec Ai muncit mult, iar acum întâmpini probleme serioase la un proiect important. De data aceasta, nimeni nu pare să-ți asculte părerile. Stresul e foarte mare, iar tu nu ar trebui să iei prea personal ceea ce se întâmplă. Va trece perioada aglomerată și totul va reveni la normal. Suferi din cauza nedreptății, dar uiți să te detașezi.

Taur
Va fi nevoie să pleci pe nepusă masă din echipa cu care lucrai, iar asta te va dezamăgi pe deplin. Adevărul se va afla curând, așa că nu ai nici măcar un motiv să rămâi supărat vreme îndelungată. Oricum vei avea oportunitatea să lucrezi la altceva, pentru care vei felicitat de către șefi. Îți revine inima la loc și capeți curaj să te implici și mai mult, să lași tot ce zice lumea pe seama unor bârfe, căci efectul lor va trece foarte repede. Norii gri se vor risipi.

Gemeni
Te descurci din ce în ce mai greu cu banii, iar situația aceasta te agită foarte tare. Cauți soluții care să te scoată din impas. Poți apela cu încredere la un prieten, pentru un împrumut. Te vei gândi să îți mai iei un job, ca să lucrezi de acasă. Gândește-te bine dacă vei putea face față, dacă te va scoate cu adevărat din problemă sau vei avea parte de și mai multă bătaie de cap.

Rac
Vei avea nevoie de toată stăpânirea de sine pentru a putea face față situațiilor dificile. Când vin, vin toate odată, dar calmul, adevărul și dovezile te vor ajuta să elucidezi mistere pentru care ești privit cu sprânceana foarte ridicată,. Nimeni nu are curajul să te susțină, deși mulți știu adevărul pe care-l susții fără pic de teamă în fața tuturor.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Există posibilitatea ca tu să rămâi singur într-o situație în care îți ridică serioase semne de întrebare. Niște cuvinte negândite, interpretate greșit, vor duce totul în extrema cealaltă: vei trage anumite concluzii în pripă, vei suferi din cauza dezamăgirii. Totuși, îți sugerăm să renunți la tot ce zici că e „foarte sigur”. Graba strică totul, așa că rămâi liniștit, iar lucrurile se vor așeza.

Fecioară
Starea apăsătoare de pe la serviciu te va scoate ritm Conflictul cu unul dintre șefi îți va strica toată ziua, vei munci fără tragere de inimă, te vei simți secătuit de puteri, numai bun să strici tot, îți fuge mintea în toate părțile și parcă încă mai auzi țipetele și acuzele. Lasă ceea ce a fost și concentrează-te pe ceea ce este în fața ta. Nu vei putea împăca niciodată pe toată lumea.

Balanță
Chiar dacă ești propriul tău șef, cei pe care îi ai alături te vor face să-ți pierzi cumpătul. O eroare este pe cale să arunce în aer toată munca voastră de până acum. Astrele îți sugerează să te calmezi, căci oricine ar fi putut fi în situația celui care, din neatenție, a comis greșeala. Trebuie să te gândești la ce anume este mai important acum: să vă certați sau să vă mobilizați și să duci totul la capăt?

Scorpion
Este dificil să lucrezi cu atâția oameni pe care trebuie să îi convingi de propriile idei și viziunea pe care o ai. De această dată, deși este greu, vei reuși să atragi de partea ta multă lume, iar asta te va încânta, dar, mai mult decât atât, te va ajuta să muncești cu o și mai mare motivație. Dacă te vei lăsa ghidat de intuiție, totul va fi mai bine decât ai sperat. Greu, greu, dar va fi și bine foarte curând!

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Având în vedere situația, ai de gând să-ți dai demisia, să pui punct și să o iei de la capăt în altă parte sau poate chiar într-un domeniu nou de activitate. Ai foarte multă încredere că faci alegerea corectă, căci aveai nevoie de o schimbare! Ești recunoscător că totul s-a întâmplat în această manieră, altfel lăsai această decizie să aștepte mult și bine.

Capricorn
Doar pentru că ai nevoie de bani în plus accepți compromisul și vei face și munca altora. Însă, totul va ieși la iveală, iar toată lumea va crede că intenția ta este alta decât nevoia de bani. Vei putea discuta cu șeful, iar el te va ajuta cu suma de care ai nevoie. Respiri ușurat, acum poți să îți vezi de treabă fără nicio grijă.

Vărsător
Te vei simți rău, descurajat și dezamăgit de majoritatea persoanelor din jurul tău. S-au adunat multe, dar lasă răzbunarea pentru cei care nu dispun de alte „arme” pentru a ieși la liman. Crede în tine însuți, căci confuzia este cea care a adus și descurajarea pe care o simți. Ai răbdare, căci totul se va lămuri, iar ceilalți vor înțelege cât de mult s-au înșelat în privința ta!

Pești
Te confrunți cu o situație imposibilă, iar astăzi te vei simți atât de obosit, pe șefi parcă nimic nu îi mai mulțumește, iar tensiunea care plutește în aer este cea care te demoralizează cel mai tare. Ferește-te de deciziile luate în pripă, căci nu prea ai de ales în acest moment! Trebuie doar să păstrezi tăcerea și să mergi mai departe fără niciun regret.

 

 

 

Comentarii: