HOROSCOP

HOROSCOP 21 aprilie 2019

Berbec

Dacă organismul îţi atrage atenţia prin diverse semnale de alarmă îngrijorătoare că ceva nu e în regulă, ar fi bine să iei nişte măsuri mai radicale începând de azi. Este nevoie urgentă de o astfel de hotărâre, oricât de grea ar fi, pentru că renunţarea face parte din procesul corect de vindecare. Nu vei putea reveni la starea normală dacă vei continua să ai acelaşi regim de viaţă şi de acum înainte, deci caută cu insistenţă acel element nociv care nu te lasă să te simţi bine. Că e vorba de fumat, de alcool, de sedentarism… numai tu ştii asta, ca atare analizează la rece ce nu-ţi face bine şi scoate-l din programul tău cotidian!

 

Taur

 Vin si momente cand trebuie sa pui punct unei actiuni care nu-si mai are rostul. Esti acum in fata unui astfel de hop, care ti se pare dificil, pentru ca stii ca dupa el nu va mai fi nimic, dar probabil e obligatoriu pentru a te elibera si a te putea apuca mai apoi de altceva. E un final de etapa, un capitol inchis, linia de finish a cursei, un punct mort dupa care nu mai exista nimic, si iti dai seama ca suna destul de transant, dar orice final e de fapt motivul de a porni mai apoi pe alt drum. 

 

Gemeni

Ceea ce îţi doreşti tu cel mai mult în acest moment are toate şansele să se materializeze, dar e nevoie şi de o strategie foarte precisă, pe etape bine stabilite. Nu ajunge doar dorinţa (desigur, e importantă, pentru că e scânteia care aprinde motorul), dar mai e nevoie şi de voinţă, şi de organizare, şi de capacitatea de a duce la bun sfârşit ceea ce ai pornit. Eşti în faţa unui proiect important, de cursă lungă, care va avea urmări dintre cele mai grozave, dar gândeşte-te la mijloacele pe care le ai la dispoziţie, la resursele la care trebuie să apelezi, la oamenii pe care să-i atragi în planul tău. Va ieşi excelent, pentru că te bazezi pe un management propriu extraordinar.

 

Rac

Ai starea şi timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de făcut în perioada următoare. Deşi rezultatul te cam sperie, înainte de a deveni nervos şi a-ţi sări ţandăra, analizează un pic şi gravitatea acestor aspecte, nu doar numărul lor. Dacă le aşezi pe toate pe o listă, da, par multe, dar dacă le-ai lua la bani mărunţi, ţi-ai da seama că sunt chestiuni minore. Multe şi mărunte, la urma urmei, încât ar fi de ajuns un efort suplimentar de voinţă şi ai şterge dintr-o dată câteva puncte de pe lista ta. Nu te îngrijora că s-au acumulat atâtea, ci ia-le pe rând, una câte una, pentru că sunt uşoare şi scapi repede de ele.

 

Citește și:  Cum să ai o căsnicie fericită în funcție de zodia partenerului

 

Leu

Numai cu iubire şi înţelegere poţi trata situaţia bruscă ce te ia azi prin surprindere. Altădată ai fi reacţionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovadă de imensă toleranţă şi tratezi totul cu calm. Nu te grăbeşti, nu te aprinzi ca o flacără, ci încerci să priveşti lucrurile cu un dram de detaşare. Asculţi ce-ţi transmite inima, care îţi spune că nu te agiţi, că nervii strică totul, deci priveşte lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lăsa influenţat de factorii de stres din jur, ci continuă să priveşti totul zâmbind, fără grabă.

 

Fecioară

Priveşti prea suspicios o anumită relaţie care ar merita mai multă încredere din partea ta. Te porţi extrem de prudent faţă de acea persoană, dar… ştii cum se spune: de ce ţi-e frică nu scapi. Dacă ţi-e frică de trădare, de minciună, de infidelitate, ele chiar vin! Dacă ţi-ai deschide mai mult mintea şi inima în faţa sa, v-aţi cunoaşte mai bine şi ai vedea că nu are rost să impui distanţă. Ba chiar s-ar putea să descoperi că simţiţi sau gândiţi la fel în unele momente şi vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă. Din cu totul alt punct de vedere, una din relaţiile tale de suflet, evoluează atât de bine, că aproape comunicaţi telepatic, fără să mai fie nevoie de cuvinte. E o plăcere să dezvolţi asemenea relaţie!

 

Balanță

La nervii celor din jur, cel mai bine e să răspunzi cu amabilitate, cu tăcere, cu detaşare, cu împăciuire… Dacă poţi, ignoră-le manifestarea atât de violentă, pentru că vor regreta şi ei mai târziu că nu au ţinut energiile sub control. Tu eşti un exemplu de echilibru psihic, reuşind să rămâi calm chiar şi în cel mai tensionat moment al confruntării. Ceilalţi ţipă, urlă, înjură, dau afară tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru că dacă te văd pe tine atât de relaxat într-o perfectă stare de armonie, îi vei dezarma foarte repede. Nu-şi vor permite să ridice tonul când tu le vorbeşti cu cel mai calm şi amabil ton!

 

Scorpion

Marea ta bucurie astăzi e timpul petrecut în compania copiilor tăi, pentru că de acolo îţi extragi tu toată energia pozitivă. E minunat să te joci cu ei, să faci totul numai în compania lor, oferindu-vă unii altora imense dovezi de iubire! Grija pe care le-o oferi, protecţia nemărginită pe care o reverşi asupra lor, preocuparea profundă pentru a asigura toate nevoile lor amplifică dorinţa ta de a fi un părinte perfect pentru ei, iar ceea ce îţi oferă ei în schimb e cea mai frumoasă răsplată. Dacă nu ai copii, încă, îţi îndrepţi dragostea spre alţi copii din familie, deci vei fi azi unchiul preferat sau mătuşa cea mai simpatică. Distracţia celor mici e marea ta satisfacţie!

 

Citește și:  Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

 

Săgetător

Dedică-ţi această zi ţie, organismului tău, minţii tale, care au nevoie de o atenţie mai specială acum. Orice efort îndreptat spre îmbunătăţirea calităţii vieţii, spre buna funcţionare a organismului tău va fi răsplătit cu o stare confortabilă după care tânjeşti. Adu-ţi aminte de orice practică prin care corpul tău se va relaxa, se va tonifia, se va simţi mai bine şi lasă-te răsfăţat de simţuri. Că e vorba de o zi la SPA, de e o oră în plus de somn şi relaxare sau de mai mult sport, dacă ţi le vei oferi, vei încheia ziua cu un tonus ridicat şi cu un corp mai fericit!

 

Capricorn

Atmosfera este animată, tonică, plină de veselie în preajma ta, ca într-o zi de sărbătoare. Aduni pe toţi cei dragi alături de tine şi trăiţi cu toţii evenimente deosebite, ce vă încarcă pe toţi de fericire. Mai rar ai parte de o atmosferă atât de plăcută, în centrul atenţiei fiind iubirea şi copiii. Cât timp îţi împarţi timpul şi energia între aceste puncte centrale ale vieţii tale, totul merge de minune, ca atare apleacă-te asupra celor mici, joacă-te cu ei, fă lecţiile cu ei, coboară-te la nivelul lor sau petrece cât mai mult timp într-o atmosferă romantică, ce te îndeamnă la exprimarea emoţiilor şi sentimentelor la cote maxime. Poate chiar acum te îndrăgosteşti, pentru că iubirea pluteşte în aer. Dacă eşti pregătit, primeşte-o cu inima deschisă!

 

Vărsător

 Fii convins că sacrificiile pe care le faci acum îşi vor arăta efectele foarte curând, ca atare nu-ţi mai face atâtea griji dacă e bine, dacă e oportun, dacă merită. Orice merită, dacă vocea ta interioară îţi spune că e nevoie de compromisuri pe parcurs. Într-o zi te vei felicita pentru înţelepciunea de care ai dat dovadă, acceptând, trecător, condiţii clar defavorabile ţie. Acestea sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la o etapă superioară în care vor începe să apară şi recompensele eforturilor tale de acum. Nu regreta, vei fi mulţumit de rezultate!

 

Pești

Ceea ce faci azi pentru ceilalţi e generozitate fără margini, pentru că oferi necondiţionat, cu dragă inimă, şi te simţi bine aşa. Nu aştepţi nimic în schimb, vrei doar să dai ceva din ceea ce ai învăţat sau din ceea ce viaţa ţi-a oferit ţie, ca un semn de recunoştinţă pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu în slujba comunităţii, indiferent ce formă ar avea, e binevenit şi apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tău în acest moment, şi o faci cât se poate de sincer, fără a pretinde nici măcar un mulţumesc, dar ai fi fericit dacă cineva îl spune.

 

sursa: acvaria.com

Comentarii: