HOROSCOP

HOROSCOP 22 martie 2021

Berbec O creștere a situației dvs. financiare ar putea duce la schimbări în gospodăria dvs. Ați putea alege să redecorați sau să cumpărați mobilier nou sau să vă mutați într-un loc mai bun. Un membru al gospodăriei s-ar putea muta. Deși pare ilogic, schimbările din jurul vostru reflectă transformările care au loc în interior. Nu lăsați frica sau inerția să vă împiedice. Lasați-vă duși de val, spun astrele.

Taur
Transformarea interioară va face probabil o mare diferență în comunicările dvs. chiar acum. Relațiile dvs. s-ar putea îmbunătăți, deoarece sunteți mai deschiși și mai sinceri fără a fi prea contondent. Se pare că aveți o mai bună înțelegere a nevoilor și dorințelor celor apropiați. Din păcate, acest proces ar putea implica și lăsarea unor prieteni vechi în urmă.

Gemeni
Un entuziasm sporit pentru proiectul vostru preferat vă poate duce într-o nouă direcție. Ați putea chiar decide să vă schimbați cariera pentru a vă consacra mai pe deplin la ceea ce ați descoperit că iubiți cel mai mult. Sănătatea voastră fizică, emoțională și spirituală ar trebui să fie foarte bună. Calitatea vieții voastre este probabil pe cale să se îmbunătățească. Lasați-vă duși de val.

Rac
Dacă sunteți într-o relație, așteptați-vă să simțiți un nou sentiment și să vă faceți prieteni noi. Dacă sunteți singuri, dragostea ar putea intra în viața voastră astăzi. S-ar putea să credeți că este momentul potrivit, dar schimbările din voi atrag oameni interesanți. Copiii care vin în viața voastră acum s-ar putea să vă ajute să vă găsiți calea spirituală.

Leu
Emoțiile pozitive precum dragostea, entuziasmul sau optimismul care au fost reprimate de ani de zile ar putea apărea astăzi, aducând un nou sentiment de bucurie și anticipare pentru viitor. Acest lucru ar putea implica activități care v-au plăcut în copilărie. Nu vă simțiți proști dacă doriți să urcați într-un carusel sau să mergeți la circ. Ar trebui să vă răsfățați copilul interior din când în când. Distrați-vă.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Fecioară
Activități de grup, precum mitinguri sau festivaluri, ar putea avea loc astăzi în cartierul dvs. S-ar putea să participați și ați putea învăța câteva concepte noi care dau impuls creșterii voastre spirituale. S-ar putea să dați peste niște prieteni vechi pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. A vorbi cu ceilalți ar putea să vă conducă mintea într-o nouă direcție. Faceți o plimbare înainte de a vă culca în seara asta pentru că s-ar putea să nu puteți dormi.

Balanță
Balanța observă dezvoltarea unui talent pe care l-a neglijat şi care ar putea avea rezultate surprinzătoare. Ați putea descoperi că este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă extinde orizonturile și a vă catapulta în orice situație doriți să vă aflați. Acest lucru ar putea duce la creșterea veniturilor. Vă schimbați în interior și aceste schimbări sunt în mare parte pozitive. Ele se pot reflecta și în viața ta exterioară.

Scorpion
Scorpionul traversează o perioadă de mare transformare interioară și o puternică răsturnare în viața ta exterioară se preconizează acum. O parte din tine vrea să o întâmpine și să acționeze înainte, în timp ce o altă parte te reține, posibil din frică sau lipsă de încredere în sine. În timp ce rezistența poate întârzia schimbarea, nu o poate opri.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Săgetător
Pentru Săgetător, intuiția ar trebui să crească cu pași mari. Astăzi este posibil să primiți mesaje de pretutindeni, atât personale, cât și universale. Acest lucru poate fi un pic copleșitor, mai ales dacă nu ești obișnuit, dar nu te lupta cu situaţia. Este un simptom al creșterii tale interioare. Ar trebui să fie o evoluție foarte pozitivă pe termen lung. Vă poate ajuta să vă transformați cele mai dragi vise în realitate.

Capricorn
Capricornul are o serie de relații noi și incitante, care ar putea apărea în viața lui acum, unele dintre ele arătând promisiunea de a deveni destul de apropiate. Cele vechi par să se estompeze. Acest lucru te poate întrista puțin, dar este un proces pe care nu îl poți opri. Pe măsură ce vă schimbați în interior, tot așa se schimbă relațiile voastre. S-ar putea să atrageți prieteni care împărtășesc noi interese. Lasă-te dus de val.

Vărsător
Vărsatorul pune recompensele datorate muncii grele și devotamentul pe primul plan. Trăiești sentimentul acela călduros care vine din satisfacția profundă și știind că meriți tot ceea ce se întâmplă ai o mare împlinire. Veți dori să vă bucurați de fericirea voastră cu cei dragi. Planificați o sărbătoare și împărtășiți-vă norocul cu oamenii care v-au susținut.

Pești
Pentru Peşti, creșterea educațională sau spirituală din partea ta va atrage noi prieteni care ar putea deveni tovarăși apropiați. Ar putea fi chiar un nou partener romantic în acest grup. Oamenii noi pe care îi cunoşti ar trebui să împărtășească interesele tale și să se transforme în parteneri în căutarea ta pentru iluminare. Acceptați prietenia lor și mergeți mai departe. Nu privi înapoi, nu te poți întoarce.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: