HOROSCOP

HOROSCOP 22 octombrie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Știi să primești cu demnitate și eșecul, iar acest lucru nu poate reprezenta decât un pas important în evoluția ta. Foarte bine, înveți și progresezi. Indiferent de situație, găsești o parte bună, cât de mică, de care te bucuri din tot sufletul. Primești un mic cadou de la partenerul de viață, iar ziua va veni cu vești bune

Taur
Ai parte de multe momente frumoase în familie, cei dragi te surprind plăcut în această perioadă. Profită din plin de momentele împreună! Ești deschis unor idei, schimbări, dar nu radicale; poți avea de câștigat. Nu ești mulțumit de absolut nimic, vei discuta unele probleme pe care le ții de mult în suflet.

Gemeni
Simți că ai primit exact ceea ce ți-ai dorit, iar acest lucru îți sporește energia și pofta de viață. Ai numai motive de bucurie. Nevoia de afecțiune se poate remarca indiferent de ceea ce spui. În prima parte a zilei, vei căuta să remediezi o problemă între membrii familiei, iar spre seară, este posibil să apară o oportunitate de a pleca într-o minivacanță alături de prieteni.

Rac
Hotărăști să nu mai asculți părerile celor pe care nu îi cunoști îndeajuns și simți că ești capabil să iei deciziile singur. Te vei descurca de minune. Singurătatea este cel mai bun prieten al Racului în situațiile dificile. Știi că nimeni nu poate să înțeleagă mai bine ce se petrece în sufletul tău mai bine decât tu însuți.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Leu
Găsești partea pozitivă în toate situațiile care apar, iar acest lucru nu face decât să îți ofere o stare generală de bine. Continuă, ești pe drumul către succes! Sensibil și întotdeauna cu simțul umorului, poți fi de ajutor astăzi membrilor familiei. Deși nu ești întotdeauna ascultat, tu sfătuiești în continuare cu bune intenții.

Fecioară
Ești imprevizibil, îți place să îi surprinzi pe cei din jurul tău într-un mod plăcut, iar aceștia nu vor ezita să îți arate recunoștința lor. Spiritul adolescentin își spune cuvântul în fiecare activitate. Îți faci planuri mărețe la începutul zilei. Te concentrezi asupra unor probleme, dar te vei liniști la sfârșitul zilei.

Balanță
Nu te temi de nou, dimpotrivă, ești pregătit să te adaptezi oricărei situații care ar putea apărea. Este o idee foarte inspirată, ai tot ce îți trebuie pentru a reuși. Limita dintre glumă și serios este foarte subțire pentru tine și, astfel, nu reușești niciodată să le delimitezi.

Scorpion
Aduci zâmbetul pe buzele celor din jurul tău, care apreciază mult această stare de bine pe care le-o oferi. Rămâi în continuare sufletul petrecerii! Atenția ta este atrasă de partea financiară a vieții, drept urmare, poți avea de pierdut prietenii, iubire și alte aspecte pe care le ignori. În prima parte a zilei, vei lucra intens pentru a termina cât mai repede activitățile din cadrul serviciului.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Ai dedicat mult timp activităților legate de serviciu, dar acum te poți bucura de o vacanță binemeritată. Zâmbește, distracția va atinge nivelul maxim! Cu simțul răspunderii mereu în alertă, nu acționezi fără să gândești de două ori înainte. Întreaga zi vei fi cuprins de sentimentul de neliniște, posibil din cauza unor cuvinte mai dure auzite de la cineva apropiat.

Capricorn
Ești pus în situația de a face o alegere însă îți acorzi timpul necesar și vei reuși să iei decizia corecte. Ai tot sprijinul familiei. Au fost momente nu ai putut să îți stăpânești emoțiile, iar acest lucru a condus la situații mai puțin plăcute. Deși ai avut o trezire greoaie, pe parcursul zilei te poți bucura de micile gesturi ale partenerului.

Vărsător
O parte dintre dorințele tale sunt pe cale să se îndeplinească. Bucură-te și profită de orice ocazie, deoarece te așteaptă o perioadă plină de reușite! Perseverent, dominant, nu rămâi niciodată în pană de idei. Claritatea din gândire de care dai dovadă în situațiile dificile te ajută atât pe planul profesional, cât și în relațiile cu ceilalți.

Pești
Nu dai importanță lucrurilor minore, ci îți concentrezi întreaga atenție spre aspectele cu adevărat importante. Iar eforturile tale vor atrage rezultatele scontate… Ești născut să fii lider însă uneori poți prelua locul unui martir, atunci când vine vorba de a fi în centrul atenției. Astăzi este ziua unor schimbări pe planul profesional. Fie că vei schimba locul de muncă, fie că vei fi promovat, nu rata nicio ofertă.

 

 

Comentarii: