HOROSCOP

HOROSCOP 27 iulie 2021

Berbec Ești uşor iritat, aşa că ai grijă la crizele de furie, căci ar putea avea consecințe nefericite. Este o zi favorabilă proiectelor noi, deci poți începe să stabilești contacte noi, să negociezi. Cum faci totul instinctiv, ai şanse mari să ți se deschidă toate ușile. Adori să primești sfaturi de la oamenii înțelepți, frumoşi la suflet, luând astfel decizii pozitive.

Taur
Îngropi securea războiului şi mai acorzi o şansă iubirii, căci ești foarte mărinimos. Este bine să privești în jur înainte de a aborda afaceri noi, să îți evaluezi concurenţa. Nu uita că viaţa este o reală cutie cu surprize! Demarezi cu forțe proaspete și ți se pare că ai una dintre cele mai frumoase zile din ultimul timp.

Gemeni
Acum este momentul potrivit să îți pui în valoare talentele, căci vei avea la îndemână toate mijloacele să îți îmbunătățești situaţia profesională şi materială. Este o zi puțin mai plină, deoarece un membru din familie are nevoie de atenție specială și poate chiar de îngrijiri speciale.

Rac
Ar fi cazul să pui nişte bani deoparte. Niciodată nu ești atent la cât cheltui şi de multe ori îți depășești bugetul. Ești încrezător în ideile pe care vrei să le transpui în practică, ceea ce îți oferă încrederea de a merge mai departe. Nimeni nu te crede când spui că nu îți pasă dacă găsești dragostea adevărată. Cu toţii știu că ești romantic incurabil!

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care bărbații se îndrăgostesc IREMEDIABIL

Care sunt cele mai PESIMISTE zodii. Ferește-te cât poți de mult!

Leu
Ești capabil să realizezi lucruri mărețe doar cu banii de buzunar. Aștepți cu nerăbdare să oferi inelul de logodnă. Ai pregătit momentul cu multă atenție, dar, mai ales, cu dragoste. Bucură-te de surpriza pe care ți-o face partenerul de viață și lasă lucrurile să decurgă normal, fără a mai despica firul în patru și fără a reproșa că nu este totul așa cum ai visat.

Fecioară
Ai o grămadă de lucruri de finalizat la birou, iar șefii se bazează pe tine. Își sufleci mânecile şi gata! Îi eclipsezi pe toţi cei din jurul tău! La sfârșitul zilei de muncă, primești un bonus binemeritat: o cină romantică. E posibil să rămâi să lucrezi peste program, așa că asigură-te că ai o gustare în plus la tine. Un proiect care necesită urgentare te ține în suspans.

Balanță
Vrei o relație solidă, reală, durabilă și de încredere. Ești cam pretențios, nu? Te afli într-o formă splendidă, de zile mari, iar asta nu trece neobservat. Şefii şi partenerii te vor aprecia! Un joc de societate care implică mai multe persoane îți poate aduce satisfacții sentimentale. Este posibil să întâlnești pe cineva și să simți că împărtășești anumite idei și concepții comune.

Scorpion
Oameni şi sentimente noi vor tranzita viaţa ta şi îți vor da un nou impuls. Ești într-o formă trăsnet, este suficient doar să ceri ceva şi nimeni nu îți refuză nimic, căci energia şi perseverenţa ta fac imposibil acest lucru. Este posibil să ai de făcut azi un drum mai lung pentru a servi un prieten sau un membru al familiei. Înarmează-te cu răbdare!

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Nu uita, orice problemă are o soluţie. Mai mult dialog este benefic relaţiilor şi este esențial să îți clarifici interesele, valorile şi preferințele pe care le ai. Nu fi invidios pe cei care câștigă ceva bani în plus prin muncă asiduă! Încearcă să iei lucrurile ca atare și să te detașezi puțin de realitatea imediată, care se pare că te copleșește puțin mai mult ca în alte dăți.

Capricorn
Este momentul să alungi fantomele trecutului şi să îți găsești drumul în viaţă. Ai o energie debordantă, dar este bine să îți îmblânzești instinctele din când în când şi să pui frână, nu totul merge pe repede înainte. Partenerul de viață este o adevărată comoară în această perioadă, pentru că te înțelege și se comportă exemplar cu tine.

Vărsător
Un drum neprevăzut pe care ești nevoit să îl faci astăzi îți cam dă peste cap toate planurile pe care ți le făcuseși. Astrele ți-au rezervat o surpriză la care nu te aștepți: te întâlnești cu cineva drag despre care nici nu știai că este în aceeași localitate cu tine. Poate petreceți timp împreună și rememorați amintiri.

Pești
Dacă ai un prieten bun care te sfătuiește întotdeauna de bine, nu îl îndepărta cu o atitudine egoistă. Cineva ți-a fost mai mereu aproape și nu ți-a înșelat niciodată așteptările este posibil ca azi să îți atragă atenția asupra unei situații pe care o vede cum nu se poate mai realist, dar pe care tu refuzi să o vezi așa cum este ea, de fapt…

 

 

 

 

 

 

Comentarii: