HOROSCOP

HOROSCOP 3 iulie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Începeți marea acţiune de reorganizare, gestionare a bunurilor materiale, cu scopul de a vă crește eficiența. Chiar dacă aveți deocamdată doar câţiva bănuţi economisiți, aceştia vor face pui în cel mai scurt timp. Vă mențineți moralul și vitalitatea bune, căci micile probleme de sănătate dispar, din fericire, repede.

Taur
Veți fi deosebit de inspirat pentru a vă echilibra bugetul și chiar a vă îmbunătăți veniturile. Nu faceți investiţii fără să consultaţi un profesionist, altfel riscați să risipiți micile economii pe care le-ați făcut cu atâta trudă! Nu uitați de membrii familiei, căci și aceștia au nevoie de dumneavoastră! Încercați să vă detașați, pentru moment, de sarcinile de la job.

Gemeni
Dacă sunteți singur, aşa veți şi rămâne, căci faceți totul în acest sens! Da, scurtele întâlniri și nopţile pline de pasiune vi se potrivesc perfect, dar nu aveți nicio dorință să vă implicați într-o relaţie mai profundă. Evitați să vă faceți cunoscute nemulțumirile în legătură cu partenerul de viață, mai ales în grupul de prieteni comuni.

Rac
Pe planul financiar, va trebui să luați măsuri drastice, să reduceți la sânge cheltuielile. Munciți pe rupte, căci salariul este direct proporțional cu munca depusă şi cu abilitățile pe care le aveți. Nu vă plac laudele, știți că valoarea dumneavoastră vă este recunoscută dacă sunteți tăcut.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Zodiile care NU sunt făcute pentru căsătorie

Leu
Faceți sport ca să vă consumați toată energia. Înregistrați progrese semnificative în ceea ce privește munca, fiindcă vă concentrați doar asupra treburilor mai importante, furnizând toate informațiile necesare. Este posibil să vă confruntați cu o situație mai neplăcută la locul de muncă. Nu vă îngrijorați! Veți face față cu brio, ba, mai mult, veți evolua.

Fecioară
Vă pregătiți de renovări acasă, dar trebuie să aveți grijă la cheltuieli, să nu vă împrumutați şi să vă destabilizați bugetul. Proiectele pe termen lung de la locul de muncă sunt pe cale să fie finalizate, ceea ce vă face să deveniți agitat. Sunteți foarte productiv pe toate planurile. Se anunță câteva venituri suplimentare substanțiale.

Balanţă
Veți face un adevărat tur de forţă în munca depusă, ceea ce va atrage invidia celor din jur şi vă va izola de restul echipei, dar veți avea parte de recompense nebănuite, ceea ce va face să merite tot efortul depus. Acasă, aveți parte de clipe minunate alături de cei dragi.

Scorpion
Sunteți nevoit să plecați destul de des în delegații, ceea ce îi va trezi unele suspiciuni partenerului dumneavoastră. Dar, ce să vedeți, când vă întoarceți cu mici cadouri şi îi jurați loialitate se înmoaie complet, iar dumneavoastră deveniți infailibil.Treceți printr-o perioadă favorabilă noilor colaborări și vă străduiți să faceți impresie bună.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care trec UȘOR peste o despărţire

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Feriți-vă să aruncați banii pe fereastră, căci, nu știți de ce, dar aceștia vă cam ocolesc de la un timp. Ar fi fost bine să nu vă fi culcat pe-o ureche când ați avut succes, ar fi fost bine să vă fi făcut provizii, să anticipați zilele proaste care vor urma. Achizițiile din ultimul timp v-au afectat puțin bugetul, de aceea încercați să completați ceea ce ați cheltuit.

Capricorn
În viaţa profesională, înregistrați de câteva zile stagnări pe care nu vi le permiteți, dar începeți să aveți momente bune de inspirație care vor deveni fructuoase şi vă vor scoate din impas. Totul merge foarte bine pe latura sentimentală. Timpul liber pe care îl aveți la dispoziție va fi dedicat pasiunilor pe care le aveți din copilărie.

Vărsător
Farmecul personal va fi cel mai sigur atu pentru a realiza cu succes ceea ce v-ați propus. Veți fi al naibii de convingător, iar nimeni nu vă va putea refuza nimic. La locul de muncă veți finaliza cu succes unele proiecte la care lucrați de mult timp. Sunteți entuziasmat de schimbările pe care le veți face, mai ales de cele ce țin de locuință sau chiar de locul de muncă.

Peşti
Viaţa dumneavoastră profesională este protejată, vă veți consolida poziția. Nu alergați în mai multe direcţii, căci, în final, nu veți culege nimic. Aveți grijă să dedicați şi partenerului de viaţă din timpul dumneavoastră, în caz contrar, se poate simţi neglijat din cauza ritmului dumneavoastră de lucru extrem de alert…

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: