LIFESTYLE

Îți place cafeaua neagră? Iată ce spune acest lucru despre PERSONALITATEA ta!

Foto: Pinterest.com

Cafeaua ocupă un loc special pe lista celor mai populare băuturi din lume, ceea ce nu este de mirare, luând în considerare că se află pe buzele multor persoane încă din primele minute de la deschiderea ochilor. Despre ea s-au spus multe informații controversate. Ba că are o mulțime de beneficii, ba că poate îmbolnăvi organismul în fel și chip.

Adevărul este undeva la mijloc și este în strânsă legătură cu calitatea cafelei și cantitatea consumată. Te-ai gândit însă vreodată că sortimentul de cafea pentru care optezi de obicei poate să dezvăluie anumite informații prețioase despre tine? Spre exemplu, specialiștii au descoperit, în urma unui studiu, că băutorii de cafea neagră au un comportament… problematic. Așadar, dacă preferi cafeaua neagră, iată ce spun studiile despre tine!

Cercetătorii de la Universitatea din Innsbruck, Austria, au realizat un studiu pe 935 de adulți americani, cu vârsta în jur de 35 de ani. În timpul studiului, participanții și-au exprimat preferințele în materie de mâncare și băutură. Personalitățile testului cuprindeau narcisismul, agresiunea, psihopatia și sadismul.

Outfit-urile verii 2017 care fac FURORI pe Instagram

NU îți ignora instinctul! Vezi când este bine să îți asculți INTUIȚIA

Rezultatul acestui studiu a scos la iveală că persoanele care preferă cafeaua neagră sunt mai predispuse să prezinte trăsături psihopatice. Cercetarea nu a inclus doar acest tip de băutură, ci a făcut referire și la alte alimente cu gust amar (bere, apă tonică, ridichi și țelină).

Foto: Pinterest.com

Persoanele considerate drăguțe au fost înclinate să consume bomboane și tort de ciocolată, declarând că urăsc alimentele cu gust amar.

Telemeaua de SIBIU/ Cum se păstrează şi cum o DEOSEBIM de falsurile de pe piaţă

Sănătatea din farfurie/ 3 REȚETE INEDITE: suc, salată și vin de pătrunjel

Te trezești noaptea? Ce probleme de sănătate poate ascunde ORA la care te trezeşti!

Acesta nu este singurul studiu având ca temă consumul de cafea neagră. În urma altor cercetări de acest tip, s-a descoperit că persoanele care preferă acest sortiment de cafea sunt nerăbdătoare și ostile în fața schimbărilor. De asemenea, nu le place să își complice viața și nu urmăresc un scop anume.

Comentarii: