LIFESTYLE

Ce fel de persoană eşti în funcţie de forma palmelor

Foto: Pinterest.com

Chiromantia sau citirea in palma este o practica veche si intalnita pe tot intreg globul. Radacinile acesteia se regasesc atat in Roma antica, dar si in India.

 

Daca te pasioneaza domeniul si ai vrea sa stii si tu cate ceva despre cititul in palma, iti prezentam cateva  repere dupa care se te ghidezi. Iata ce poti spune despre o persoana, in functie de dimeniunea palmelor.

 

Aceasta se masoara de la radacina incheieturii pana la baza degetelor.

Maini de pamant

Palmele acestor persoane sunt patratoase, cu degete groase si piele tare. Posesorii unor astfel de oameni sunt energici, au valori bine stabilite si pot fi incapatanati uneori. Sunt practici si responsabili si au tendinta de a fi materialisti. De cele mai multe ori ei lucreaza cu mainile si se simt foarte confortabil cu lucrurile tangibile din viata.

Ai un partener LENEȘ? IATĂ care sunt poziţiile care îl vor satisface

Ce pățești dacă faci sex FOARTE DES

De câte ori trebuie să faci sex în funcție de vârstă?

Maini de aer

Palmele acestor persoane sunt patratoase sau rectangulare, cu degete foarte lungi si pielea uscata. Lungimea palmelor este de obicei mai mica decat lungimea degetelor. Cei care au astfel palmele sunt comunicativi, sociabili si se simt foarte conforbabil cu lucrurile intangibile din viata. Pot fi uneori reci si fac lucrurile in moduri cu totul neobisnuite pentru ceilalti.

Maini de foc

Palmele acestor persoane sunt roz, patrate sau rectangulare si cu degete scurte. Lungimea palmei este usor mai mare decat lungimea degetelor. Posesorii acestui tip de palme sunt spontani,  optimisti si entuziasti. Sunt extrovertiti, se bazeaza pe instinct si dau dovada cateodata de insensibilitate. Pot fi egoisti si impulsivi.

Ce-şi doresc bărbaţii: Şapte moduri prin care-ţi poţi satisface partenerul

GREȘELI pe care le faci în pat DUPĂ 30 de ani. Evită-le!

Tipurile de bărbați pe care femeile le adoră

 Maini de apa

Palmele acestor persoane sunt ovale cu degetele lungi si flexibile. De obicei, lungimea palmelor este egala cu lungimea degetelor. Posesorii acestui tip de palme sunt creative, emotionali si inhibati. Sunt empatici, insa pot prelua starile celorlalti si sa-si schimbe brusc dispozitia.

In general, persoanele cu degete lungi sunt predispuse anxietatii, insa pot fi foarte delicate si manierate. De asemenea, sunt persoane dragute, simpatice, anunţă positivemed.com. Oamenii cu degete scurte sunt creativi, dar nerabdatori. Pot da dovada de cinism si sarcasm.

Persoanele cu degetele in forma de migdale sunt diplomate si simpatice.

 

Comentarii: