NUTRITIE

Marele secret al celor care au renunţat total la zahăr: Cum au reuşit

Foto: Pinterest.com

Sunt oameni care au renuntat total la zahar, iar vietile lor s-au schimbat semnificativ. Ti se pare imposibila o asemenea performanta? Pare, intr-adevar greu, insa nu este imposibil.

Iată secretele oameni care au renunţat la zahăr. Vezi cum au reuşit.

Mai multe proteine

Aproximativ 73% din alimentele ambulate din magazine contin zahar. Allison Hubbard, 39 de ani, a eliminat zaharul din dieta si a slabit 58 de kilograme. In locul alimentelor daunatoare a consumat proteine din surse sanatoase si astfel a reusit sa scape de pofta de dulce.

Poziţii ”pe la SPATE” care îi înnebunesc pe bărbaţi

Poziţiile erotice cu care să îţi IMPRESIONEZI noul iubit

Poziţii erotice indicate femeilor TIMIDE

Ce spune stiinta: Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Missouri, consumul de proteine reduce pofta de alimente care activeaza in creier centri de “recompensare”.

Mai putini indulcitori artificiali

Carrie Dowling, 31 de ani, era dependenta de sucurile dietetice. De cand a renuntat la ele, a slabit 6 kilograme. Ea spune ca ii este mult mai usor sa manance sanatos de cand a renuntat la indulcitorii artificiali.

Ce spune stiinta: Indulcitorii artificiali nu pacalesc creierul. Vei consuma mai mult dintr-un aliment indulcit artificial decat unul care are zahar, spune Nicole M. Avena, cercetator in neurostiinta.

Tipuri de durere DIRECT ASOCIATE cu stările emoționale

În CÂT timp TE TRANSFORMĂ fitness-ul?

Fa un pas inapoi

Allison Hubbard spune ca atunci cand este tentata sa manance ceva dulce, analizeaza situatia. Ce anume o face sa vrea ceva dulce? E stresata? E obosita? Ii e foame? In functie de raspuns, stie ce are de facut.

Ce spune stiinta: Un studiu realizat in Marea Britanie, publicat in British Journal of Health Psychology, a relevat faptul ca studentii care practicau exercitii de respiratie, yoga, meditatie au reusit sa-si tina sub control pofta de a manca ciocolata si dulciuri, conform oprah.com.

Ai rabdare

Atunci cand reduci zaharul din dieta va mai trece ceva timp pana cand vei uita total de el. Jennifer Homendy, 45 de ani, spune ca in cazul ei au trecut 4 saptamani.

Te-ai săturat să fii fată cuminte? Poziţii pentru partide sălbatice

Ce spune stiinta: Un studiu realizat in 2015 la Monell Chemical Senses Center a relevat faptul ca papilele gustative percepeau cu pana la 40% mai intens gustul de dulce dupa 3 luni de cand s-a incetat complet consumul de zahar, spre deosebire de cazul grupului de voluntari care n-au renuntat la dulciuri pe perioada studiului.

Comentarii: