SANATATE

Obiceiurile alimentare care îți pun viața în pericol

Foto: Pinterest.com

Multe dintre obiceiurile noastre zilnice ne distrug sănătatea fără ca măcar să fim conștienți de acest lucru. De la cafeaua de dimineață până la alimentele preferate, fiecare dintre acestea contribuie, puțin câte puțin, la erodarea stării noastre de sănătate.

Iată care sunt cele mai nocive dintre ele:

Cafeaua pe stomacul gol

Fără îndoială cafeaua are o sumedenie de beneficii, datorită faptului că este bogată în antioxidanți. Însă licoarea energizantă pe care o savurăm în fiecare dimineață ne poate face la fel de mult rău, mai ales dacă este consumată pe stomacul gol.

Mămăliga, miracol pentru sănătate! Iată DE CE străbunicii noștri trăiau 100 de ani

De ce a devenit Ivanka Trump noul model al abonatelor la operații estetice

Outfit-uri pentru ploaia de afară, la modă în 2017

Concret, consumul cafelei negre pe stomacul gol poate duce la o serie de afecțiuni, în special din cauza faptului că în tractul digestiv este produs acidul hidrocloric. Dacă suferi de gastrită, cu siguranță te-ai confruntat cu senzația arsurilor sau durerilor la nivelul stomacului.

Foto: Pinterest.com

Acest tip de acid este, în mod normal, ”folositor” pentru descompunerea mâncărurilor, în cadrul procesului de digestie. Dacă ești un împătimit al mâncărurilor grele, acizii pot provoca probleme digestive, întrucât aceștia pot întâmpina dificultăți în a descompune proteinele.

Mai mult, atunci când proteinele nu se descompun în totalitate, acest lucru poate duce la numeroase alte probleme, cum ar fi inlamarea intestinelor, balonare, colon iritabil și chiar cancer de colon.

Care sunt PRIMELE SEMNE care îți arată că ai probleme cu glanda TIROIDĂ

Cercetătorii au decis: ce fel de oameni sunt cei care obișnuiesc să înjure DES

De ce mediteraneenii combină uleiul de măsline cu zeama de lămâie?

Dieta bogată în grăsimi

Dacă dieta ta este bogată în grăsimi, atunci riscul de a dezvolta cancer la colon este crescut.

Foto: Pinterest.com

Preferința pentru produse bogate în proteine

Consumul exagerat de alimente de origine animală contribuie la creşterea riscului cancerului de colon.

Pâinea prăjită, mare pericol pentru sănătate: Creşte riscul cancerului

Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi

Ce ceaiuri să bei în funcție de GRUPA DE SÂNGE

Mâncarea procesată

Din păcate, mâncarea procesată, cea de tip fast-food conţine doi aditivi foarte periculoşi, şi anume: carboximetilceluloza – cunoscută şi sub denumirea de gumă de celuloză şi polisorbat 80.

Comentarii: