LIFESTYLE

Outfit-uri pentru ploaia de afară, la modă în 2017

 

După o iarnă care părea că nu se mai sfârșește, venise primăvara împreună cu toate sentimentele care o însoțeau: renaștere, forță, plimbări în aer liber și ținute colorate și mult, mult mai lejere. Iată însă că vremea are capriciile sale și, în aceste zile, le testează din plin.

Cum ne îmbrăcăm astfel încât să nu renunțăm la culorile primăvăratice, la aerul de prospețime și nici să cerem practic, prin ținuta abordată, reîntoarcerea anotimpului rece?

Vă prezentăm astăzi câteva sfaturi pentru vremuri ploioase, precum și câteva outfit-uri ilustrative. Doar pentru a vă da un start, pentru că, suntem sigure, imaginația dumneavoastră va funcționa pe deplin.

Cele mai cool OUTFIT-uri de WEEK-END!/ GALERIE FOTO

Știi ce trebuie să faci dacă te înțeapă o CĂPUȘĂ? / VIDEO

Cel mai frumos centru istoric din România! Nu este nici Cluj, nici Braşov, nici Timișoara!

1. Stratificați! Trendul straturi peste straturi este actual și în 2017

Temperaturile mult mai reduse de afară ne permit să punem deasupra un poncho impermeabil sau unul călduros sau un palton subțire, eventual cu glugă.

2. Hainele impermeabile pot fi și frumoase și elegante, nu doar utile

Umbrele transparente, cu flori, ca un curcubeu, imprimate cu ochi şi gură, cu imprimeu reprezentând fotografia unui oraș pe care l-ați vizitat sau unei picturi celebre, sau, pur si simplu, umbrele colorate sau imprimate sunt o idee capabilă să spargă cenușiul urban într-o zi ploioasă. Cea mai mică investiție este să vă cumpărați o umbrelă colorată, va fi pata de culoare într-o mare cenușie!

Ce spune CULOAREA OCHILOR tăi despre starea ta de sănătate

Profesoara devenită soția elevului, viitoarea primă doamnă a Franței / GALERIE FOTO

Alina Petre, analiză DURĂ a noii Prime Doamne a Franței: destul de ATIPICĂ pentru o franțuzoaică autentică

Situația sta la fel și în cazul impermeabilelor, pe care le puteți folosi ca pe piese statement în garderoba dumneavoastră.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

3. Nu renunțați la culorile primăverii!

Indiferent că este vorba de cizme, umbrele, diferite accesorii prinse de ponchi sau jachetele din fâș, la eșarfele sau șalurile folosite, în orice articol vestimentar, folosiți culori vii, tari. Vor sparge monotonia și vă vor lumina ziua!

Foto: Pinterest.com

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Adio PERDELE! Vezi ce se poartă în acest an

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

4. Tocurile ajută!

Dacă vă doriți să ajungi la serviciu cu picioarele uscate, trebuie să plutiți pe deasupra bălților. Botinele cu toc vă vor ajuta pe deplic la realizarea acestui deziderat. În plus, dacă știți cum să pășiți, dressurile sau pantalonii dumneavoastră nu vor fi plin de stropi!

Foto: Pinterest.com
Foto: us.hunterboots.com
Foto: us.hunterboots.com

Comentarii: