LIFESTYLE

Pentru a cincea oară, o româncă a câștigat titlul „Miss Fitness Universe”/ FOTO

Foto: Pinterest.com

Instructorul de aerobic Anca Bucur a cucerit în weekend titlul de campioană mondială în cadrul concursului internaţional de fitness „Miss Fitness Universe”, organizat la Miami.

„Am avut lacrimi în ochi de bucurie când am aflat rezultatul. Este o reuşită extraordinară pentru mine – orice sportiv îşi doreşte să devină campion, ca mai apoi să îşi confirme valoarea şi să rămână în inimile oamenilor cât mai mult timp. Acesta este de fapt cel mai valoros trofeu pentru mine: atunci când eşti apreciat şi respectat pentru munca ta” a declarat Anca Bucur pentru Agerpres.

Anca Bucur a concurat pentru a opta oară la categoria Fitness Pro Division – o divizie recunoscută pentru nivelul ridicat de dificultate, în cadrul căreia se califică doar sportivele care au câştigat anterior competiţii importante în Europa, America, Asia şi Australia. Competiţia a constat în trei probe: exerciţiul de fitness (45% din nota finală), proba costumului de baie (45% din nota finală) şi interviul (10%).

Foto: stiripesurse.ro

„Aduc acasă marele trofeu pentru a cincea oară. Peste o lună împlinesc vârsta de 30 de ani şi cred că mi-am făcut un cadou frumos. Am muncit enorm – de la vârsta de 3 ani a început drumul meu spre succes. Iubesc sportul şi mă bucur că mă pot exprima pe scenă la acest nivel de performanţă, având în acelaşi timp o activitate zilnică solicitantă aşa cum este cea antrenor de fitness”, a mai spus Anca Bucur.

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Nucile, efect incredibil pentru sănătate: Transformare după doar patru ore

Anca Bucur a făcut parte din lotul naţional de tineret la gimnastică aerobică, fiind medaliată cu bronz pe echipe şi obţinând un loc patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale din Bulgaria.

Foto: Pinterest.com

În anul 2005, a fost selecţionată în lotul de seniori, dar chiar înainte de Campionatele Europene şi-a rupt umărul drept, iar un an mai târziu a decis să re retragă din lot şi să lucreze ca un instructor de fitness şi aerobic, potrivit sursei citate.

Foto: Pinterest.com

EVITĂ să mănânci aceste alimente PE STOMACUL GOL! Vezi și DE CE!

Stilul SPORTIV, de la accesoriile sportive la părul alb/ NEW LOOK

Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe şi la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.

Foto: Pinterest.com

Comentarii: