SANATATE

Cum poate fi vindecată spondiloza cervicală: Aceasta este planta-minune

Foto: Pinterest.com

Spondiloza cervicală e una dintre cele mai răspândite şi dureroase boli cu care se confruntă foarte mulţi oameni. Tratamentele sunt extrem de dure şi costisitoare. Din fericire, există şi o plantă-minune care ne ajută să scăpăm de această boală.

 

Cea mai răspândită plantă din lume este ignorată de cei mulţi dintre noi, din cauza faptului că puţini îi cunosc proprietăţile şi uimitoarea capacitate de vindecare.

 

Puţini ştiu că această buruiană care se agaţă de haine are puterea de a curăţa rapid şi eficient toxinele din organism datorită proprietăţilor detoxifiante, anticancerigene, antimicrobiene sau antiinflamatoare.

Efectele uimitoare ale scorțișoarei: Lista beneficiilor pentru sănătate

Delicios și sănătos: Supa-minune de usturoi care te scapă de răceală

Efectele uimitoare ale cafelei fără cofeină. Diferențele față de cafeaua obișnuită

Este vorba despre brusture (captalan, lipan) care creşte din primavară şi până toamna pe toate şanturile, pe maluri de râuri sau prin păduri, considerat unul dintre cele mai eficiente leacuri în detoxifierea organismului.

Studiu științific: Condimentul-minune care te scapă de depresie și întărește memoria

Oprah și-a dezvăluit meniul: Cum a slăbit 41 de kg în 11 luni

Pe lângă proprietăţile sale curative de necontestat, rădăcina de brusture este considerată una dintre cele mai sigure plante pentru sănătate, întrucât până în prezent nu s-au descoperit efecte secundare ale acesteia în organism.

Ce e INTERZIS să consumi dacă iei paracetamol: Efectele sunt DEVASTATOARE

Una dintre cele mai apreciate beneficii ale acestei plante pentru sănătate este puterea sa de vindecare totală a spondilozei cervicale.

Iată cum se prepară cel mai eficient tratament pentru spondiloză, pe bază de brusture:

Frunza proaspăt culeasă se pune seara înainte de culcare să stea 10-15 minute în spirt medicinal, până când se impregnează bine. Se pune pe ceafă o pânza subţire, peste care se aplică frunza bine scursă. Peste ea se adaugă o altă pânză şi se fixează bine pe ceafă şi se ţine până dimineaţa. Tratamentul nu trebuie să depăşească 4-6 zile la rând, conform antenasatelor.ro. Acest tratament este recomandat şi pentru discopatia lombară şi pentru reumatism.

Comentarii: