SANATATE

Propriul scris dezvăluie bolile de care suferi. Analizează-l și tu!

Analiza scrisului de mana, grafologia, cunoscuta mai ales pentru determinarea caracterului persoanelor care incalca flagrant legea, prinde teren, fiind din ce in ce mai folosita in angajarea si recrutarea de personal. Felul in care scrii iti poate “descifra” atat personalitatea, dar si eventualele afectiuni.

Evolutia din domeniul grafologiei a ajuns la nivelul in care poate detecta daca o persoana prezinta semne clinice ingrijoratoare care sa preconizeze boli precum autismul sau dislexia (n.r. – tulburare nervoasa, constand in dificultatea de a citi si a intelege ceea ce se citeste), conform site-ului healthypanda.net.

Hipertensiune arteriala – scris dezordonat, cu tremuraturi

Parkinson – scris tremurat si cu intreruperi usor vizibile

Dislexie – persoanele care sunt diagnosticate cu dislexie dau o forma ciudata literelor “d” si “q”. De asemenea, confunda litera “b” cu litera “d” in interiorul cuvintelor.

Autism – scris de mana caracterizat prin ezitare si pauze semnificative intre cuvinte.

Alina Petre: Stilul personal înseamnă să comunici cine eşti fără a fi nevoie să vorbeşti

De ce ne este greu să reținem NUMELE persoanelor cunoscute RECENT

Profesoara devenită soția elevului, viitoarea primă doamnă a Franței / GALERIE FOTO

Desi nu este incadrata in categoria “boli”, si sarcina poate fi “depistata” dupa modul cum scrie viitoarea mama.

Cercetatorii au descoperit faptul ca este posibil sa detecteze o sarcina in doar 72 de ore dupa conceptie, iar asta doar analizand scrisul femeii.

PIZZA DIETETICĂ cu blat de spanac și topping de ouă de prepeliță

EVITĂ să mănânci aceste alimente PE STOMACUL GOL! Vezi și DE CE!

Diferentele se intalnesc in zona de mijloc a scrierii de mana a gravidei, in special la nivelul literelor “a” si “o”. De asemenea, prin analiza literelor “p”, “f”, “g” si “y”, sexul fatului poate fi determinat in mod clar la sfarsitul lunii a sasea. In cazul unui copil de sex feminin, literele anterior mentionate vor aparea inclinate spre stanga.

Comentarii: