LIFESTYLE

Secretul lui Kate Middleton, soţia Prinţului William: Ce ţine Ducesa de Cambridge tot timpul în maşină

independent.co.uk

Kate Middleton ne învață că precauția este necesară, mai ales atunci când ai atât de multe atribuții de îndeplinit.

Kate Middleton este una dintre cele mai cunoscute și discutate femei din lume, de la alegerile în materie de ținute și până la modul în care își crește cei trei copii, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Săptămâna aceasta am admirat-o la Chelsea Flower Show, eveniment în cadrul căruia a decorat o grădină, alături de arhitecți renumiți. Kate și Prințul William s-au jucat alături de copii, i-au oferit un tur al grădinii Reginei Elisabeta a II-a, iar în următoarea zi, au fost cu toții prezenți la petrecerea organizată de Majestatea Sa, relatează elle.ro.

CITEŞTE ŞI: Kate Middleton, soţia prinţului William, pusă în încurcătură: Totul a pornit de la meniul Reginei Marii Britanii

Gustări la îndemâna Ducesei

O mulțime de fani se întreabă cum poate face față tuturor activităților în care se implică, iar răspunsul vine din partea publicației Hello!. Se pare că Ducesa de Cambridge se asigură întotdeauna să aibă în mașină o cutie cu diferite gustări, în cazul în care evenimentele se țin lanț și nu are timp să ia un prânz corespunzător.

Și se pare că nu este singura membră a familiei regale care apelează la această metodă de precauție. Meghan Markle ar avea asupra ei apă plată și minerală pentru evenimentele oficiale, iar Camilla, Ducesa de Cornwall, preferă să aibă în mașină dropsuri mentolate.

CITEŞTE ŞI: Kate Middleton dă din casă: Dezvăluire jenantă despre obiceiurile Prinţului William

Toate aceste obiceiuri ne demonstrează încă o dată că familia regală nu este cu mult diferită de noi.

Comentarii: