LIFESTYLE

Simona Halep, vrei să ne spui ceva? Fostul lider mondial al tenisului feminin recunoaște că își dorește din ce în ce mai mult un bebeluș!

twitter.com/simona_halep

Simona Halep nu mai este liderul clasamentului mondial, dar sezonul ei abia începe, pentru că se apropie cu pași repezi Roland Garros-ul. Pe Simona însă faptul că nu mai e regină, numărul 1 în WTA, nu pare să o bage în vreo depresie sau ceva, ci o vedem parcă mai relaxată și mai puțin încrâncenată. Și sincer, ne place să o vedem senină pentru că e foarte frumoasă când zâmbește.

Cel mai mult zâmbește valoroasă sportivă atunci când este în preajma copiilor.  „Am fost două zile acasă, la Constanţa, şi am petrecut cu nepoţica mea. Bineînţeles, am fost extenuată după două zile, dar mi-a dat o energie incredibilă şi de fiecare dată când o văd şi petrec timpul cu ea, am o dorinţă tot mai mare să am şi eu copiii mei. Sper să am parte de această minune a vieţii”, este declarația șoc oferită de Simona zilele trecute, când a participat la o acțiune caritabilă.

 

Citește și: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

 

Simona vrea trei copiii cu care să joace tenis… de plăcere

Campioana nu a făcut niciodată un secret din faptul că nu are de gând să îmbătrânească pe terenul de tenis. Își dorește cât mai repede o familie cu mulți copii. Trei copii cu care să joace tenis, dar nu neapărat de performanță, ci de plăcere, duminica, în grădina din spatele casei, zicea la un moment dat, într-un interviu pentru TVR.

„Cum bine ştiţi, am o legătură specială şi deosebită cu toţi copiii. Sunt deosebiţi, iar zâmbetul lor ne face, nu ştiu, viaţa parcă mai frumoasă. Putem să zâmbim şi noi mai mult.”, spunea fostul număr 1 mondial în WTA, zilele trecute. Și se pare că vorbea foarte serios când zicea că își dorește cât mai repede să devină mamă.

De altfel, dorința pentru familie și copii a moștenit-o de la părinții ei și, mai ales, de la comunitate, pentru că, se știe deja, aromânii au un cult al familiei puțin mai dezvoltat.

 

A strâns suficient cât să-i ajungă pentru toată viața

Dacă ar vrea să se pensioneze mâine și să se apuce de făcut copii, Simona Halep poate să o facă liniștită pentru că a adunat cât să-i ajungă pentru toată viața. A strâns până acum din tenis în jur de 25 de milioane de euro, la un calcul făcut la prima vedere pe diagonală.

De exemplu, doar anul trecut a bifat câteva reușite de milioane de euro, 2018 fiind un an prolific pentru îndrăgita jucătoare de tenis. Doar pentru câștigarea Roland Garros-ului, Halep a primit 2,2 milioane de euro, iar pentru finala de la Australian Open, a luat 1,5 milioane. În plus, tot anul trecut a semnat și contractul cu firma de echipament sportiv care îi virează în cont 1,7 milioane de euro anual.

E drept că a și investit în niște afaceri nu prea profitabile, cum ar fi cafeneaua din Constanța, însă la 27 de ani, Simona Halep este  deja multimilionară în euro.

 

Citește și:  Ce SALARIU avea Nicolae Ceauşescu? Diferența față de conducătorii de astăzi ai României

 

Vrea copii, dar nu are iubit

Sau cel puțin, nu are un iubit despre care să știe toată lumea. Nimeni nu a văzut-o până acum, nici măcar la nunți sau cumetrii în familie, nimeni nu a văzut-o până acum pe Simona Halep în ipostaze tandre cu vreun bărbat.

Presa a cuplat-o ba cu fiul afaceristului Tea Sponte, și el tot machedon, ba cu un tânăr milionar cu afaceri la Miami, ba cu un fost tenismen din Pitești cu care Simona ar fi fost într-o vacanță romantică la Portofino. Însă niciodată Simona Halep nu a infirmat sau confirmat că ar fi ceva.

 

 

 

 

Comentarii: