HOROSCOP

Care sunt cele mai GHINIONISTE semne zodiacale în 2018

Foto: Pinterest.com

 

 

Dacă pentru unii nativi este un an plin de realizări și împliniri, pentru alții este un an plin de ghinion. Astrologii spun că semnele zodiacale urmărite de ghinion sunt: Taur, Rac, Fecioară, Vărsător. Pești.

Astfel, persoanele născute sub semnul Taur vor avea o situație financiară nestatornică în acest an. Ei vor trebui să-și gestioneze cu atenție și cu prudență finanțele sau vor suferi pierderi financiare neașteptate.

Reprezentanții acestei zodii nu ar trebui să se lucreze cu bani nemunciți, ca să nu-și piardă atât colegii, cât și economiile lor. De asemenea, ei nu ar trebui să împrumute bani.

În același timp, zodia Rac va avea un an prosper, presărat cu succes, însă cu probleme pe partea amoroasă. Sunt vizați cei singuri. Identificați problema la dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI: 

Ce obiecte îți aduc NOROC în funcție de zodie

La vârsta de 60 de ani, o româncă a devenit manechin la Paris!

Pe de altă parte, Fecioarele vor avea un an benefic pe partea financiară în 2018. Cele mai bune luni pentru a-și majora economiile vor fi februarie și iunie 2018, în timpul cărora ar trebui să-și folosească din plin timpul necesar pentru a investi și a încasa. Ar trebui să evite jocurile de noroc, să speculeze și să colecteze câștiguri ilegale sau vor pierde tot ce au, mai ales în decembrie 2018.

Și Vărsătorii ar trebui sa atingă un echilibru între muncă și odihnă și trebuie să acorde o atenție deosebită dietei lor, chiar daca ei vor avea sănătate bună în 2018.

Foto: Pinterest.com

Mai multă odihnă după muncă și nu ar trebui să se suprasolicite niciodată pentru a evita atât oboseala fizică cât și cea mentală. Nu ar trebui să mănânce prea mult și ar trebui să mențină o dietă echilibrată în fiecare zi.

Nu în ultimul rând, Peștii au nevoie de o gură de apă rece din când în când să-i răcorească și să-i aducă înapoi pe pământ.

CITEȘTE ȘI: 

Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Venitul obișnuit al Pestilor nu va fi atât de rău și nu vor avea niciun efect de scădere. Ei trebuie să gestioneze cu atenție chestiunile monetare și să încerce să-și reducă cheltuielile.

De asemenea, nu trebuie să se implice în jocuri de noroc sau tranzacții speculative în cazul în care devin captivi și întâmpină o criză financiară.

Comentarii: