MODA

COSTUME DE BAIE, la modă în vara lui 2018 /TRENDS

Ca să găsești cel mai potrivit costum de baie pentru silueta ta, este bine să începi research-ul deja de pe acum. Iată cele mai cool modele de costume de baie pentru vara lui 2018:

Costumul de baie crop-top

Una dintre principalele tendințe ale sezonului stațiunii pentru vara anului 2018 va fi costumul de baie crop-top. Poate fi purtat ca atare  sau, la fel de ușor, și cu mâneci. Cele mai interesante modele au fost prezentate de designeri precum Luli Fama, Beach Bunny și Lolli Swim.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Costum de baie cu ciucuri

La fel de relevante sunt costumele de baie decorate cu ciucuri din fire. Un trend care s-a impus în ultima vreme, fiind mai șic și mai feminin. Unii designeri au decorat cu ciucuri nu doar costume de baie, ci și accesoriile și bijuteriile.

Cum poate fi cucerit un bărbat: Trucurile prin care devii irezistibilă

Exemple de costume de baie cu ciucuri se găsesc în colecțiile prezentate de Aguaclara, Agua Bendita și Beach Bunny.

Foto: Pinterest.com

Costume de baie cu benzi și/sau șireturi

Un alt succes fierbinte al sezonului următor sunt costumele de baie, cu o varietate de tot felul de benzi înguste, benzi și șireturi amplasate în diferite părți.

CITEȘTE ȘI: Sex cu un bărbat de 50 de ani. Ce TREBUIE să ştii

Și acest model a fost prezent timp de mulți ani la rând în tendințele recomandate de case celebre, popularitatea din această vara va ajunge la cote maxime.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Costume de baie întregi

Printre costumele de baie întregi, modele sexy cu clivare adâncă și bucăți mari de material pe șolduri, în stilul anilor 80, sunt foarte relevante.

CITEȘTE ȘI: Care este culoarea anului 2018: Ce trebuie să porţi ca să fii în tendinţe

Descoperirea impresionantă a unor părți ale corpului prin tăieturi provocatoare a fost punctul forte al colecțiilor prezentate de designerii de la Gottex, Mister Triple X, Luli Fama și alții.

Foto: Pinterest.com

Bikini 2018

Prin eforturile designerilor Courtney Allegra, Montce și For Love & Lemons, costumele tip bikini, îndrăznețe și sexy, sunt revigorate glorios pe podiumurile de modă.

Modele unghii pentru iarna 2018: culori, forme și tendințele la modă

Deci, este timpul să mergeți la sala de sport și să vă aduceți silueta în forma maximă.

Foto: Pinterest.com

Costume de baie cu imprimeuri

La înălțime vor fi în această vară și materialele foarte colorate și strălucitoare. Niciun desen nu a scăpat designerilor în acest sezon!

CITEȘTE ȘI: NU vei mai putea conduce mașina dacă suferi de aceste boli. Nou proiect al Ministerului Sănătății

Motive florale, printuri cu animale, elemente misterioase abstracte, elemente marine, toate  sunt prezente în colecțiile Hot As Hell, Bianca Coletti și Gottex.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Costume de baie cu talie înaltă

Costumele de baie retro sunt oferite de designeri în această vară, într-un stil modern și elegant. Merită apreciate eforturile designerilor Luli Fama, Beach Bunny și Lolli Swim.

Foto: Pinterest.com

Costume de baie în stil sport

Pentru acelea dintre voi care nu numai că fac plajă, dar se și scufundă în mare, pentru cele care adoră așadat stilul sport, designerii Duskii, Aqua Blu și ACACIA au pregătit modele de sport  nu doar extrem de funcționale, dar care, în același timp, arată extraordinar.

Foto: Pinterest.com

Costume de baie cu mâneci lungi

Judecând după costumele de baie  din întreaga gamă a lui 2018, modelele cu mâneci lungi rămân la fel de relevante. Cele mai interesante opțiuni au fost demonstrate de Aqua Blu, Duskii și Lybethras prin colecțiile urcate pe podiumuri.

Foto: Pinterest.com

Costume de baie colorate

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

În ceea ce privește gama de culori, culorile cele mai relevante pentru designeri sunt nuanțele metalice – aur și argint, precum și roz, albastru, bej, negru și turcoaz.

Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com
Foto: Pinterest.com

Special, am păstrat pentru final, o selecție de costume de baie elegante și neobișnuite, numai bune pentru party-urile de la piscină sau pentru petrecerile de pe plajă:

Foto: Pinterest.com

Comentarii: