HOROSCOP

HOROSCOP 20 aprilie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Aşa e viaţa, trebuie să spui, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să-l sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine. Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. E normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine.

Taur
Eşti un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine şi nu ştie cum să te abordeze, dar tu simţi că nu ştie ce e de făcut într-o anumită situaţie şi încerci, prin exemplu personal, să-i oferi o soluţie. Nu ajunge doar să-i spui teoretic ce e de făcut, ci pui şi umărul la rezolvarea acelei probleme, convins că va înţelege mai bine cum stă problema dacă îi arăţi concret cum se rezolvă. Eşti şi un bun prieten, dar şi un bun profesor în faţa cuiva care chiar are multe de învăţat de la tine.

Gemeni
Trebuie să te încarci cu o doză mare de gândire pozitivă sigur că oricare din aceşti factori perturbatori de care eşti conştient va fi dat uşor la o parte. Dacă numai asta vezi în jur, e normal să dai piept numai cu hopuri, dar dacă faci complet abstracţie de eventualele puncte sensibile, vei vedea că lucrurile vor evolua foarte repede spre ceea ce îţi doreşti. Numai dacă te copleşeşte negativismul, senzaţia de neputinţă, frica de a încerca şi influenţele nefaste din afară vei da greş, dar dacă îţi spui în permanenţă e OK, eşti cu un pas mai aproape de succes! Deci ce trebui să spui? Da, pot, totul merge bine!

Rac
Nu mai privi înapoi, nu te mai raporta la vechile cunoştinţe, la vechile relaţii, la vechile poveşti trăite înainte, pentru că trecutul e bine să rămână acolo, la locul lui. Acum ţi se oferă cu totul altceva ce merită valorificat, folosit, pus la treabă în beneficiul tău. Este o şansă nouă în faţa ta, dar dacă tot o compari cu cei mai trăit şi înainte, nu prea îi vei descoperi atuurile. Niciodată un lucru nu seamănă cu altul, ceea ce ţi se oferă acum, complet nou, e unic, deci nu are rost să te tot gândeşti dacă nu cumva se repetă cine ştie ce situaţie de altădată. Nici vorbă: tu eşti altul acum, situaţia e alta acum, deci bucură-te de noutate!

Citește și: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Chiar dacă unii mai uită de bunele maniere şi de amabilitate şi mai ridică tonul faţă de tine, tu nu pui la suflet atitudinea lor, ba din contră: le întorci un zâmbet larg şi sincer încât îi vei deruta cu totul! Cei care vin la tine arţăgoşi, cu jalba-n proţap cu cine ştie ce reclamaţii, pregătiţi să atace dur, nu vor putea să-şi ţină discursul agresiv în faţa unuia ca tine, pentru că tu îi primeşti cu atâta căldură, atâta solicitudine şi atâta dorinţă de împăcare încât vor tăcea mâlc! Continuă să-i tratezi pe toţi cu aceeaşi deschidere şi bucurie, de parcă ţi-ar fi cei mai buni prieteni (chiar dacă nu sunt) şi vei vedea că şi gheaţa se topeşte, şi tonul se încălzeşte şi blocajele de comunicare dispar!

Fecioară
Eşti un pic indus în eroare de o situaţie ce pare mult mai frumoasă decât este în realitate şi, dacă nu te trezeşti la timp, ai putea consuma inutil timp preţios. Deschide bine ochii şi trezeşte-te înainte de a fi dus prea departe această iluzie, ca nu cumva să se umfle ca un balon până la maximum! Apar suficiente semnale de alarmă pe parcurs care îţi atrag atenţia să te opreşti din vâslit pentru că te îndrepţi într-o direcţie iluzorie, ambalată într-o strălucire de aur fals. Dacă ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipită, deci caută să te foloseşti de tot ce-ai clădit până aici.

Balanță
Ai mare grijă cum te comporţi cu o persoană care nu se află deloc în apele sale. E cam trist, pesimist, rănit, şi dacă mai vii şi tu odată în plus cu veşti proaste sau critici la adresa sa, îl vei împinge pe buza prăpastiei care-l trimite spre depresie. Poartă-te cu mănuşi, pune-te un pic în pielea sa şi gândeşte-te cum te-ai simţi tu să te bată toţi la cap numai cu probleme când le ai şi tu pe ale tale cât casa! Ziua e riscantă pentru cei pândiţi de angoase şi temeri, pentru că totul poate deveni părea mai apăsător şi mai urât.

Scorpion
Felul mai sever în care vorbeşti celor din jur îi poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridică la nivelul tău intelectual. Te simţi bine în această postură, dar nu prea ai satisfacţii dacă o faci pe deşteptul în faţa celor mediocri. Dacă vrei să-ţi măsori isteţimea cu adevărat, fă-o cu cei de acelaşi rang, ca să-ţi dai seama câte ştii. Ceilalţi oricum nu ştiu mai nimic din ceea ce povesteşti tu şi oricum vei străluci, chiar şi prin lucruri mărunte.

Citește și: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Săgetător
Dacă tot nu ai starea necesară pentru a te ocupa de planurile de care erai interesat pana mai ieri, ia-ţi şi tu o pauză doar să stai pe loc. Da, chiar să leneveşti acasă, fără să faci nimic special, pentru că ai şi tu nevoie de aşa ceva. Tocmai pentru că reuşeşti să te detaşezi de toate şi să nu te mai gândeşti la probleme, descoperi alte variante care ar putea duce la rezultatele pe care le doreşti. Nu te enerva că trebuie să baţi pasul pe loc, pentru că un astfel de răgaz nu e deloc în defavoarea ta. Fără altceva care să te irite, parcă înţelegi altfel lucrurile şi găseşti mai uşor portiţe de ieşire din impas. Permite-ţi o zi de total repaus!

Capricorn
Ai mare grijă la promisiunile altora, pentru că eşti tentat să te bazezi pe ei şi, mai târziu, să descoperi că au fost vorbe în vânt! Mai degrabă nu le iei în seamă sau aştepţi să se ţină de cuvânt şi abia după aceea să extragi concluzii, pentru că cineva se poate băga în treburile tale şi, în loc de ajutor, să vezi că a declanşat un dezastru. Nu te încrede în cel care se bate cu pumnul în piept cu câte pot face pentru tine, pentru că nu e nimic adevărat în aceste angajamente. Spune şi el aşa, să se dea mare, dar când vei avea nevoie de el cu adevărat, va da bir cu fugiţii.

Vărsător
Nervii par să explodeze inutil, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Pești
Faci echipă bună cu cel drag, dar de data aceasta tu reprezinţi latura raţională a acestui tandem iar celălalt e jumătatea ta emoţională. De obicei rolurile sunt exact invers, dar eşti persoana cea mai potrivită pentru a analiza lucrurile corect pe toate feţele, pentru a lua decizii clare şi ferme, pentru a înţelege situaţia la justa valoare, fără influenţe emoţionale, aşa cum ar face celălalt. Vă completaţi perfect unul pe altul şi ar merita să folosiţi această compatibilitate pe cât mai multe planuri.

sursa: acvaria.com

 

 

 

 

 

Comentarii: