NUTRITIE

Asta e noua senzaţie a verii 2017: O să te îndrăgosteşti pe loc

Featured Video Play Icon

Asta e noua senzaţie a verii 2017. Va fi dragoste la prima degustare. Te vei îndrăgosti pe loc de ea. E una dintre preferatele americanilor. În Los Angeles face deja furori. Îngheţata neagră este noua vedetă a acestei veri! Creaţia bucătarilor americani este minunată şi face senzaţie pe reţelele de socializare.

Dacă până acum îngheţata de ciocolată, de zmeură sau de vanilie era printre preferatele noastre, iată că un magazin specializat din Los Angeles a inventat îngheţata neagră. Aceasta este considerată vedeta acestei veri, iar reţelele de socializare sunt pline de fotografii cu „vedeta sezonului” , conform Antena Stars.

Lucurile pe care NU le spune NIMENI când vine vorba de sex

Care sunt cei mai PERICULOȘI iubiți din zodiac

Îngheţata neagră se obţine cu ajutorul pigmentului din carbunele medicinal. Are un gust dulce, cu arome diverse şi topping-uri delicioase: biscuiţi, bomboane, ciocolată, nuci, caramel, fulgi de cocos. Creaţiile cofetarilor sunt absolut minunate!

Ce NU știai despre femeile DEPENDENTE de sex

Ce sfaturi sexuale primeau tinerele în secolul trecut…

Cum SUCEȘTI mintea unui bărbat, în funcţie de zodie

În plus, cărbunele folosit pentru obţinerea culorii ajută la detoxifierea organismului. Iar pentru un efect de senzaţie, topping-urile trebuie să fie cât mai colorate. Aşa că, dacă vă programaţi o vacanţă în Los Angeles v-aţi putea face şi această poftă!  Se prepară ca oricare altă îngheţată normală, numai că drept colorant este folosit cărbunele medicinal.

 

Comentarii: