FRUMUSETE

Băuturile care te scapă de poftele nesănătoase. Fac minuni pentru siluetă!

Foto: Pinterest.com

Poftele pentru dulciuri sau alte alimente nesănătoase nu îți pun doar silueta în pericol, ci și sănătatea. Vezi în articolul de mai jos cu ce băuturi îți poți ține poftele în frâu:

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile

Ceai de mentă

Un studiu publicat în „Jurnalul Neurologic și Ortopedic de Medicină” și citat de positivemed.com a arătat că oamenii care miros mentă la fiecare două ore slăbesc aproximativ două kilograme pe lună. Mirosul de mentă este atât de puternic, încât te poate scăpa de pofta de mâncare exagerată și de poftele nesănătoase. O cană de ceai de mentă pe zi va face minuni pentru silueta ta!

Ceai de păpădie

Păpădia este foarte eficientă pentru eliminarea poftelor și ajută metabolismul să scape de toxine. Ceaiul din această plantă este foarte ușor de preparat. Pur și simplu fierbe, timp de 15 minute, trei lingurițe de păpădie la o cană de apă, apoi bea de trei ori pe zi.

CITEȘTE ȘI: Lucrurile pe care femeile le consideră ATRĂGĂTOARE la un bărbat. În unanimitate!

Ceai de lemn dulce

Lemnul dulce natural menține zahărul în limite normale și reduce poftele. Trebuie, însă, să îl consumi cu moderație, pentru că poate crește tensiunea arterială.

Ceaiul de ghimbir

Ceaiul de ghimbir are aceleași proprietăți ca cel de lemn dulce, dar și aceleași efecte adverse. Consumă-l cu moderație, dacă vrei să nu te confrunți cu tensiune ridicată.

CITEȘTE ȘI: Cum recunoști carnea de pui PROASPĂTĂ din supermarket

Concluzionând, anumite ceaiuri ajută la eliminarea poftelor nesănătoase, însă trebuie să le consumi cu moderație. Când exagerezi, pe poți confrunta cu dureri de stomac, amețeli sau chiar diaree. Întotdeauna este indicat să ceri și sfatul medicului, înainte de a începe remedii naturiste.

Comentarii: